lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vuoristoradalla

Kulunut viikko on ollut yhtä lentoa, ei sillä, että olisin paljoakaan liikahtanut tietokoneen ääreltä :). Myymälä alkaa täyttyä ihanista myyjistä ja/tai heidän tuotteistaan ja avajaisohjelmarunko on hahmoteltuna. Tasan 4 viikkoa avajaisiin ja silloin nähdään miten tämän Visun käy...

Postauksen otsikko tulee siitä, että koko tämä aika myymälän suunnittelusta toteutukseen on ollut yhtä vuoristorataa. Välillä mennään lujaa ja kiljutaan riemusta ja välillä taas kauhusta niin, että vatsanpohjaan koskee. Mukaan mahtuu onnistumisia ja epäonnistumisia, hyviä ja huonoja uutisia/tapahtumia. Onneksi hyvä hetki korvaa monta, monta huonoa, joten juna jatkaa pysähtymättä pilke silmäkulmassaan.

Nyt työn alla on mm. tapahtumajulisteen suunnittelua, mikä pitää saattaa painoon ensi viikolla. Tuskaisia hetkiä on koettu senkin kanssa, ei niinkään ulkoasun suhteen, vaan teknisten juttujen - voihan CMYK:it, konversiot ja polut. Itselläni on tapana tehdä asioista monimutkaisempia kuin ne ovatkaan, joten tästäkin taidetaan selvitä, hope so :D. Kiitos henkilöille, joihin olen turvautunut hädän hetkellä, neuvoa kysyäkseni.

Julisteeseen aion käyttää yhtä kattauskuvaani. Nämä kuvat ovat tulleet myymälän keulakuviksi, samaten kuin jo alussa, tietämättänikään tulevasta Pop Up:ista, keksimäni blogin nimi.


"Elämä on unelmia ja niiden toteuttamista"

Vielä on paljon työtä ennen avajaisia ja viimeiset viikot ovat varmasti stressaavia. En tosiaankaan osannut ajatella kuinka paljon työtä tässä kaikessa on. Helpommalla olisin päässyt valitsemalla työssäoppimiseen jonkin valmiin yrityksen. Mutta vaikka välillä hirvittää ja öisin yöunet ovat kadoksissa, niin en kadu valintaani yhtään. Tämä, jos mikä, opettaa. En tiedä, onko työssäni kuinka paljon visuaalisuutta, mutta palkitsevaa tämä ainakin on :)

Monessa asiassa olen joutunut joustamaan ja suuret ideani olen saanut (onneksi) palautettua maan pinnalle. Mutta hyvähän se on aloittaa korkealta (vaikka pudotus voi tehdä kipeää), kuin, että aloittaa jo suunnitteluvaiheen pessimistisesti tyyliin : "kunhan tässä nyt jotain vähän yritän" - vai mitä?

Ideoita siis riittää, mutta toteutus on aina välillä ihan eri asia. Vuoristoradan pilvilinnoissa kun kaikki näyttää hyvälle, eikä tarvitse muistaa sitä pienen pientä muurahaista kaukana alhaalla, sitä pientä yksityiskohtaa, joka kuitenkin on elintärkeä koko toiminnalle. 

Oikein ihanaa ja antoisaa viikonloppua kaikille lukijoilleni

Jos kaipaat tekemistä, niin käväisehän näissä:

Eurapäivä - tänään lauantaina 7.6


Merefesti - Uusikaupunki 6-8.6


 

2 kommenttia:

 1. Työmäärästä huolimatta saat tehdä oman näköistä juttua ja se on todella hienoa ja palkitsevaa!♥
  Hyvää viikonloppua ja kiitos menovinkeistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkitsevuus onkin tässä parasta :). Ja tietää, ketä kiittää jälkeenpäin. Ihanaa viikonloppua Anne

   Poista

Kiitos kommentistasi :)