keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Meksiko teemabileet

Lupasin laittaa blogiin koostetta Meksiko-juhlistamme, joten täältä pesee :). Kuvatut henkilöt ovat antaneet luvan julkaisuun, hih hih. Joten sori vaan tytöt - te olette niin  parhaimmillanne ja ihan ilman photoshoppausta. 

Fiilistelykuva

Ennen juhlia oli paljon tehtävää ja minä huolellisena ihmisenä tietenkin listailin tehtäviä asioita, suunnittelin ohjelmaa, menua jne. jne. Lue: stressasin. Ja tosiaan karsinkin asioita, mm. sen stripparin, mistä vieraani olivat vähän pettyneitä. Ehkä joku toinen kerta. Yksi aikaavievä työ oli etsiä Meksikoaiheisia kuvia ja musiikkia. Kuvista tein PowerPoint-esityksen, joka pyöri musiikin kanssa juhlinnan taustalla. Onneksi minulla on oma rakas sponsorini, joka käytti tulevia perintörahojani (vitsi) juhlien järjestämiseen. Heinäseipääseen viritin tällä kertaa värikkään valosarjan, ostin muutamia turkooseja tyynynpäällisiä ja itselleni  petroolin värisen "boleron". Korviini laitoin isot turkoosisävyiset korvikset ja niin minun "ei niin raflaava" vaatetus oli valmis. Aika jännä, että minusta ei ole yhtään kuvaa... Ja jos jollain onkin - en tarvitse välttämättä.

Lautasliinojen tekoa

Tilasin Elloksesta ihan simppeleitä ja edullisia lautasliinoja, joihin tulostin Meksikoaiheiset kuvat, siirtopaperille. Helppoa ja kivaa. Aion käyttää tätä tekniikkaa vielä uudestaan. 

Askarteluja

Tosi näppäränä tyttönä (idea hyvä, toteutus ei niinkään) tein myös kaksi turkoosia lintua decoupage-menetelmällä. Kärsivällisyys ja aika ei riittänyt tekemään niistä niin koristeellisia kuin olisin halunnut. Tapettipaloista askartelin ennustuskirppuja, joita ei kyllä ehditty testata, mutta jokainen vieras sai sen mukaansa. 

Kattaus

Kattaukseen olin hyvin tyytyväinen. Ihanat turkoosit aterimet matkustivat Mikkelistä uuteen kotiinsa ja kirpparilta löytämäni rottinki(kukka)korit saivat sisäänsä lasit, joista tarjoilin alkukeiton. Koreissa olevien nauhojen piti alunperin tulla lautasliinojen ympärille, mutta löysivätkin oikean paikkansa sattumien kautta.


Amigos

Vieraani olivat tosiaan parhaimmillaan. Naapurin papparaisen saunavuoro sai kunnon säväreitä neitokaisten rynnätessä vaihtamaan vaatteitaan pukuhuoneeseen ;). On siinä ollut töissäkin tohinaa virittäytyessä tunnelmaan. Oli kyllä upeaa nähdä naisten panostaneen teemaan, lehmänlannan tuoksua myöten. 

Osa tarjoilusta

Ohjelmassa oli heti kättelyssä (appelsiininmakuisen chilishotin jälkeen) ruokailu. Jossain vaiheessa torstai-perjantain välisenä yönä kirosin itseäni ja suuruudenhulluuttani. Vähempikin olisi voinut riittää. Mutta... Itselleni uusi tuttavuus, bataatti, tulee ehdottomasti jäämään ruokalistalle. Kuin myös enchilada, sekä pähkinäinen vuohenjuustosalaatti. Jälkkärinä olleen moussekakun päälle sain suht' onnistuneesti Maya-kuvioisen linnun, joka kuvastaa omaa luontokerhoamme (josta on olemassa todella hyvää matskua videon muodossa).

Juhlatunnelmaa

Ohjelmassamme oli myös tietenkin pinjata-leikki, joka vähän ryöstäytyi käsistä ja lopulta se nuijittiin palasiksi lattialla. Naisten "omin käsin" tehty hellyttävä pikku pinjata sai saman käsittelyn. Sisältö katosi aika nopeaan tahtiin, kondomeja myöten...
Yksi ihanista vieraistani ennusti osalle meistä Tarot-korteilla ja ainakin itselleni ennustus meni aika nappiin. 

Suuri osa ajasta kului kuitenkin Iloisten kotikutsujen merkeissä, eli pääsimme tutustumaan seksivälineiden kiehtovaan maailmaan. Naurua riitti ja kaiken nuolemisen, haistelun, maistelun sekä kokeilun myötä tilailimme kaikki jotain pientä kivaa... 

Kaikista paras ohjelmanumero oli kuitenkin työkavereitteni (en suostu laittamaan exää) näytelmä, jota varmasti oli harjoiteltu lämmöllä. Aivan uskomaton suoritus, joka ei kalvennut edes hurjan tanssiesityksen rinnalla.

Kaikki päättyy aikanaan, niin nämäkin Meksikojuhlat. Lupasimme jatkaa illanviettoja jatkossakin, eri teemoilla. Ja hei, pian täytyy alkaa suunnitella Amazing Eura Racea ensi vuodelle ;). Ajattelin laittaa koostetta niistäkin tänne blogiin. Jos se vaan sopii kaikille osanottajille?

Kaunis kiitos Meksikoillasta. Olette ihan extra-mahtavan ihania ja mun on niin ikävä teitä. Love you.

2 kommenttia:

  1. Hienot bailut sait aikaseksi! Turhaan stressasit ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olihan ne ihan onnistuneet. Nyt suunnittelemaan tyttären pyjamabileitä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)