tiistai 29. lokakuuta 2013

Mitäs me bloggaajat

Tänään koulussa opiskelimmekin piirtämisen sijaan tietotekniikkaa. Aluksi olin jopa iloinen, koska piirtäminen ei oikein tahdo onnistua, mutta pitää kyllä tunnustaa, että nyt alkaa Excel jo tympiä... Toivottavasti pääsemme huomenna jo muihin aiheisiin :).

Meillä kotona onkin nyt sitten kaksi bloggaajaa, kun myös tyttäreni halusi aloittaa blogin teon. Tyttäreni ja hänen ystävänsä (molemmat 10v) kirjoittavat/kuvittavat blogeihinsa omiin mieltymyksiinsä liittyviä asioita. Eikä ole yhtään yllättävää, että tyttöni halusi aiheeksi eläimet. Ja keneen mahtaa tyttö olla tullut, kun kaikki pitäisi saada heti, siis NYT, valmiiksi? Ihmeellinen seikkailu.

Trix ja Viivi


Haluan kannustaa tytärtäni bloggaamiseen ja toivon, että innostusta riittää. Itse olen ihan hurahtanut tähän touhuun - kun vain riittäisi jaksamista blogin päivittämiseen ja osaisi kertoa kiinnostavia juttuja. Mutta eiköhän tässäkin opi joka päivä jotain uutta. 

Mietimme jälleen tänään myyjäisiä ja mitä kaikkea niiden eteen pitää tehdä. Itselläni on tilanne, että talous ei oikein anna myöden ostaa tarvikkeita. Viimeinenkin pätkä rautalankaa kului tänään. Päätin niellä ylpeyteni ja kysyä rakkaalta sponsoriltani, josko perjantaina kävisimme ostamassa minulle tarveaineita. Käymme silloin myös syömässä Pop Up-ravintolassa, jota odotankin jo innolla. Aivan mahtava juttu ja ihan varmasti suussasulavaa ruokaa. Kaikki kunnioitus nuorille ja tälle loistavalle mahdollisuudelle.

Muru meillä hoidossa - rankkaa oli ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)