tiistai 8. lokakuuta 2013

Tervetuloa Rauhalaan

Monien muutoksien (ei aina niin hyvienkään) kautta pääsimme tänään somistamaan Rauhalaa. Toivotut kalusteet eivät ehtineet paikalle, joten suunnitelmia piti muuttaa lennossa. Muutama haastava (löydätkö kuvista yhtään?) elementti tuotti vähän päänvaivaa, mutta olimme lopputulokseen tyytyväisiä. 

Tästä aloitimme
 
Lopputulos


YksityiskohtiaKaunis kiitos Hannalle  ikkunanpokista, jotka toivat Rauhalaan oman kodikkaan säväyksensä. Astetta kauniimpi kiitos Rauhala-ryhmällemme, joka oli aikaansaava ja toimiva (Kirsi, Anne, Kari ja minä). Hyvä puoli ryhmässä työskentelemiselle on se, että olemme kaikki erilaisia, mikä tukee toimintaa ja tuo erilaisia näkemyksiä. 

Ihailen Kirsin tapaa ideoida ja kokeilla asioita nopeasti. Tällaista hitaasti syttyvää tyyppiä, kuin minä, välillä ihan hirvittää. Mutta tuloksia syntyy :). Annen kanssa katselimme asioita rauhallisemmin, mutta myös Annella on hyvä visuaalinen silmä ja hän osaa hahmottaa kokonaisuuksia loistavasti. Kari taas on oikea pelastava enkeli, tonttu , ritari - aina valmiina toimimaan ja auttamaan neitoja hädässä. 

Somistuksessa näkyvät kukka-asetelmat ovat floristi-opiskelijoiden upeita työnäytteitä. 

Hannan, Sannin ja Sonjan toteuttama Taikametsä


2 kommenttia:

  1. Kiitos Kirsi!!Ja loistava oli sun matkamusa valinta,lämmitti sydäntä ja mieltä <3 Hieno ele!Huomenna jatketaan..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)