torstai 31. lokakuuta 2013

Tissejä, tuheroita ja vähän kloonausta

Otsikkoon viitaten - pian minulla on joko a) ei yhtään niistäkään vähistä lukijoista tai b) laajentunut lukijapiiri, jolloin googlettajat ovat epätoivoisesti etsineet uutta materiaalia haulla: "tissit". No ehkä lukijoillani on huumorintajua, sillä otsikko viittaa vain siihen, mitä "käsittelimme" tänään tietotekniikan tunneilla.


Olimme siis jälleen jo viikonloppufiiliksissä, näin torstain ja viikon viimeisen koulupäivän kunniaksi. Aiheenamme oli kuvien muokkaus ja me tosiaankin kloonasimme sekä muokkailimme kuvia (tuheroiden avulla ja ilman). Itse sain pitkin viikkoa hyviä vinkkejä kameran hankintaan - tai siis joulupukkihan sen sitten antaa minulle ;). Lupaan olla oikein kiltti. 

Jouluun on enää vain hetki aikaa ja mietintämyssyn alla onkin ollut joulun viettotapa. Tänä vuonna vanhemmat lapseni viettävät joulua muualla ja haluaisinkin vaihteeksi matkustaa jonnekin valmiin pöydän ääreen. Saa nähdä, mitä tästä ideasta kehittyy... Jos haluat lukea opiskelumielessä markkinoinnin aakkosista, niin...Markkinoinnin aakkoset miehille

Näet upean naisen bileissä. Kävelet hänen luokseen ja sanot: "Hei, olen loistava sängyssä!" - tämä on suoramarkkinointia.

Olet juhlissa ystäviesi kanssa ja huomaat upean tytön. Yksi ystävistäsi menee tytön luokse, osoittaa sinua ja sanoo: "Kaverini on loistava sängyssä!" - tämä on mainontaa.

Näet juhlissa komean naisen. Otat selville hänen puhelinnumeronsa. Soitat seuraavana päivänä ja sanot: "Hei, olen loistava sängyssä!" - tämä on telemarkkinointia

Juhlissa ollessasi huomaat upean naisen. Nouset ylös, kohennat solmiotasi ja kävelet hänen luokseen tarjotaksesi drinkin. Nostat pudonneen lasinalustan, tarjoat hierontaa, ja sanot: "Ai niin, olen muuten loistava sängyssä!" - tämä on PR-toimintaa.

Olet juhlissa ja huomaat aivan upean naisen. Nainen kävelee luoksesi ja sanoo: "Olen kuullut, että olet loistava sängyssä!" - tässä on kyseessä brändin tunnistaminen.

Olet juhlissa ja kymmenen maksettua ilotyttöä kehuu sinua kaikille että: "hän on loistava sängyssä!" -tämä on brändin luomista.

(Teksti: AW-huumorisivut)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)