maanantai 21. lokakuuta 2013

Luontoaiheinen etätehtävä ja ripaus bling blingiä

Vihdoin ja viimein sain tehtyä rästiin jääneen etätehtävän ja olen jopa lopputulokseen suht' tyytyväinen. Kärsivällisyys ei ole vahvin luonteenpiirteeni, joten vaikka ideoita riittäisikin, niin toteutus on välillä toista kuin ajatustasolla.

MateriaaliKäydessäni kuvaamassa kattauksia, etsin samalla materiaalia tähän tehtävään. Sattumalta löysin sarvet, joista idea alkoi kehittyä (ovikoriste). Uusimmassa Taika-lehdessä oli taiteiltu risuista ja rautalangasta hiutaleita. Käytin vähän samaa ideaa vesikasvien varsista ja muotoilin niistä syksyn lehtiä. 
Halusin pitää työn yksinkertaisena, mutta lisätä siihen vähän bling blingiä... Ostin kattausta varten valosarjan - jo tätä tehtävää silmällä pitäen. Patterit sain piilotettua sarvien taakse. Lopullinen sijoituspaikka on ulko-oveni.  
Tervetuloa!
  
Sain tehtyä (onneksi) jo myös ensi perjantain mainonnan etätehtävän. Tehtävänä oli analysoida jokin itselle mieluinen mainos. Valitsin Valion juustomainoksen, enkä vähiten siksi, että se herätti mielikuvitukseni ja sai sisälläni olevan tarinankertojan innostumaan. 

 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)