maanantai 14. lokakuuta 2013

Ideakuva ja kattauksia


kattaus 


kattaus by kirsi-jarvinen featuring photo mats

Valmis kattaus


Kattaus 2


Harjoittelemme koulussa kattauksia, osalla tarkoituksena osallistua Arabian Suomen kaunein kattaus- kisaan. Nämä itseni näköiset tuotokset kävin kuvaamassa eilen (ideakuvan tein jälkeenpäin). Lisää kattauksia on luvassa viimeistään torstaina, kun koulupäivä vietetään näiden parissa. Kivaa, eikö vain :D

Viime viikon torstaina saimme tehtäväksi etsiä, leikata, liimata ja/tai piirtää/maalata ajatuskartat väreistä ja niiden pohjalta tehdä esillepanon. Itselleni napsahti sinisen sävyt. Meksiko-ilta painoi jo päälle, eikä koululta oikein löytynyt sinisiä tuotteitakaan, joten en todellakaan ole tyytyväinen lopputulokseen :(. Tästä voi vain parantaa. Ainut hyvä kohta esillelaitossa oli pyykkinaru ja sen tuoma jännite sekä kolmiulotteisuus.


Väriopin ja mainonnan etätehtävät sentään sujuivat kiitettävästi. Vähän enemmän kyllä kaipaisin palautetta ja arviointia, myös blogista. Vinkkinä vaan opettajille. Teille lukijoilleni myös nöyrä pyyntö, että kommentoisitte juttujani - näin tietäisin, missä on parantamisen varaa. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)