perjantai 1. marraskuuta 2013

Aistinautintoja Holvikellarissa

Kuten jo tiistain postauksessani mainitsin, tänään kävimme syömässä Pop Up-ravintolassa, Eurassa. Kyseessä on hanke, joka mahdollistaa nuorten osallistumisen työelämään ja tätä kautta vahvistaa työ- ja opiskeluvalmiuksia. Hanke kestää (vain) neljä viikkoa. Ja, kuten varmasti jokainen ravintolassa asioinut, on huomannut, että hanke ei ole ollut turha. Aivan mielettömiä suorituksia ja makunautintoja. Näitä hankkeita tarvitaan lisää, eikä kukaan varmasti olisi pahoillaan, vaikka Pop Up jatkaisi Holvikellarilla pidempäänkin


Holvikellari on miljööltään todella uniikki ja nuorten loihtimat annokset kruunaavat kaiken kauneudeltaan. Ja maultaan. Itselleni oli heti ravintolasta kuultuani selvää, että kävisin paikan päällä nautiskelemassa. Enkä todellakaan pettynyt. Ravintola on auki vielä enää ensi viikon, uudella menulla. Kannattaa ehdottomasti käydä - vai miltä alla olevat annokset näyttävät - nam nam (muista varata pöytä ajoissa).

Tämän viikon menu oli:
 
Ankanrintaa, mustapapumuhennosta


Paahdettua siikaa, sitruuna-punajuurta, hollandaise-kastikeValkosuklaa-daim-kakku, vadelmasorbe

 Jos kaipaat lisätietoja Pop Up-ravintolasta, niin...
Tietoja (kopioitu Pop Up:n facebook-sivulta)

Pop Up Eura on kahdeksan nuoren henkilökohtainen polku koulutus- ja työelämään. Olemme yhdessä perustaneet lounasravintolan, jossa voi nauttia nuorten tekemää kolmen ruokalajin lounasta neljän viikon ajan. 

Sijainti:  

Säkyläntien varressa, Holvikellarissa.

Kuvaus:

Pop Up Ravintola Eura on lounasravintola maanantaista perjantaihin neljän viikon ajan (viikot 42-45) 18.10. - 8.11. tarjoten tuoretta ja maukasta lounasruokaa kolmen ruokalajin muodossa. 
 
Pöytävaraukset: Rainer Nyman 040 5702795

Lounasmenumme (à 13€) vaihtuu viikottain.

Pop Up Eura-hanke tarjoaa nuorille...

Mahdollisuuden arvokkaaseen, haasteelliseen, tavoitteelliseen, todelliseen ja mielekkääseen tekemiseen.

Mahdollisuuden osallisuuteen ja onnistumisen kokemuksiin työssä.

Mahdollisuuden tarttua haasteisiin ja voittaa ne.

Tukea elämänhallinnan sekä työ- ja opiskeluvalmiuksien kehittämiseen.

Pop Up Euran tarkoituksena on selkeyttää nuorten tavoitteita ja suunnitelmia sekä vahvistaa arki- ja työelämätaitoja ja selkeyttää polkuja itsenäiseen elämään.

Olennaisena päämääränä on tuottaa kestävä muutos nuorten työllisyys- ja hyvinvointitilanteeseen. Hankkeessa kehitetään toimintatapoja nuorten työelämävalmiuksien ja taitojen vahvistamiseksi. Näillä valmiuksilla ja taidoilla nuori saa omat työkalut elämänsä suunnan ja polun rakentamiseen.

Lisätietoja hankkeesta: Pekka Kuru 040 58 321 67
Kehitysyhtiö Kuru Oy: www.kehitysyhtiokuru.fi

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten hienolta kuulostava hanke ja ruuat näytti todella hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistui myös :). Upea hanke tosiaankin - ideaa voisi laajentaa ympäri Suomen.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)