Small Grey Outline Pointer -->

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kierrätettyä - talosta taiteeseen

Toinen vierailukohteemme oli Loimina. Ainossa olenkin asioinut, mutta Loiminaan olen tutustunut vain nettisivujen kautta. Oli todella mielenkiintoista päästä tutustumaan yritykseen lähemmin. Ja voi voi, mitä tuskaa - tuskaa sikäli, että kärsin valtavasta talo-kuumeesta. Haaveilen ja unelmoin (ja välillä lottoan) omasta talosta/tilasta. Kiitos vaan opiskelutovereilleni kannustuksesta ;). Rakastan rouheita, vanhoja pintoja - puuta, tiiltä, betonia - ja niitähän Loiminassa riitti. Kuten myös vanhoja esineitä, ovia ja ikkunoita. Kaikki tilalla on kierrätettyä, taloa myöten.



Jos haluat kurkata sisälle, niin

 
Yrittäjä Sanna Saarinen kertoi meille uskomattoman tarinan talon historiasta, omasta työstään (kudonnan artesaani, tekstiiliartenomi, taiteilija ja matkailuyrittäjä) ja yrityksestään. Saimme nauttia emäntämme valmistamasta aurabroilerpiirakasta, taatelikakusta ja haudutetusta teestä. Johtuiko sitten upeasta miljööstä,vai mistä, mutta ateria oli taivaallinen. 

Sanna ottaa mielellään vastaan vieraita, eikä katsominen tule loppumaan vierailun aikana. Myynnissä on taidetta ja käsitöitä. Tilalle voi myös mennä viettämään esim. pikkujouluja tarjoilun kera. Suosittelen lämpimästi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)