lauantai 2. marraskuuta 2013

Kun mikään ei riitä

Yksi (niistä monista) huonoista puolistani on se, että en osaa lopettaa ajoissa mitään. Kuten esimerkiksi myyjäisiin tehtävien tuotteiden tekeminen. Nyt alkaa olemaan jo liikaa ideoita ja tekeleitä, joten pahin skenaario on: kasa epämääräisiä yritelmiä, jokaista laatua yksi kappale... Nyt pitäisi ottaa se kuuluisa, yleensä kadoksissa oleva, järki käteen, karsia ja keskittyä vain muutamaan tuotteeseen. Niinpä niin...

Yksi tekeleistäniSain (kiitos Hobby Hallin osamaksujärjestelmän) itselleni uuden ompelukoneen, jonka opettelemisessa menikin kivasti muutama tunti ja pitihän sitä heti kokeilla. En todellakaan ole lopputulokseen tyytyväinen ja nyt mietinkin, teenkö näitä yhtään enempää. Kun ei taidot oikein riitä - puhumattakaan kärsivällisyydestä. 
 Uusi lelu

Jos joskus lottovoitto yllättää (varmaan jo tänään) ja saan mahdollisuuden omaan taloon, niin siellä tottavie on tilaa askartelulle ja säilytykselle. Jokaisella esineellä on oma paikkansa ja ne on helposti löydettävissä. Nyt koko huusholli on kaaoksen vallassa, jos yrittää tehdä jotain. 

Yhtä kaaosta on myös mietintämyssyni sisällä - miettiessäni ja tutkiessani vaihtoehtoja joulun viettoon. Kotona, ei kotona, 2, 3, 5 päivää, kartano, hotelli, kylpylä, mökki, hevosia, kotieläimiä, villieläimiä, lähellä, kaukana, ohjelmaa, ei ohjelmaa, jne. jne. Sitäkin listaa on siis karsittava ja mentävä tunteella - okei, ripaus järkeä mukaan


 

4 kommenttia:

 1. Hieno tekele!Ompelukoneen hintaa ei valitettavasti sitten voi vähentää myyjäistuotosta;) ja matskujen hinta muutenkin mielellään 0 euroa,että siinä kohtaa tietty kannattaa miettiä mitä tekee ja kuinka paljon.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi koneelle löytyy käyttöä vielä myyjäistenkin jälkeen - tai sitten se hautautuu kaiken muun tarpeellisen/tarpeettoman joukkoon :). Eiköhän meille irtoa vähän rahaa materiaalikustannuksista, vaikka työlle ei hintaa saadakaan. Paitsi tietenkin opintomatkan muodossa ;)

   Poista
 2. Hienohan tosta sun tekeleestäs tuli!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva valehtelee, se on tosiaankin tekele, mutta kiitos Minni :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)