sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Haaveilla on siivet

Tämä päivä on taas kulunut kuin siivillä. Paljon olen mielestäni kyllä saanut aikaiseksi :). Aamu vierähti rautalanka-enkeleitä väännellen ja sen päälle etätehtävä, joka oli tällä kertaa analyysi kahdesta eri kotisivusta. Valitsin sivuiksi suosikkejani, eli Tuulia Desingin ja Myllykylän tilan. 

Tuulia Designin sivuilta olen löytänyt simppelit ohjeet ja ideat mm. myyjäisiä varten. Myllykylän tila on b&b-majoitusta tarjoava tila, jossa en tosin ole (vielä) vieraillut. Heidän sivuillaan käyn silloin tällöin fiilistelemässä ja haaveilemassa "siitä omasta tilasta". Kuvat ovat upeita ja mielikuvitukseni saa siivet selkäänsä niitä katsellessani.


Ensi viikolla meillä onkin koulua peräti neljänä päivänä - miten ollenkaan jaksaa - mutta odotan sitä mielelläni. Keskiviikkona menemme muutamalle yritysvierailulle, joista kerron myöhemmin lisää. Tulevana viikonloppuna olisi ollut saunailta, mutta päätin pyhittää ajan rakkaalleni - edessä siis jälleen nautinnollisia hetkiä (mm. kutsuilta tilaamieni tuotteiden kera).

Tänään olen myös varannut matkan Tampereelle Kädentaitomessuille, yhdessä ystäväni kanssa. Suunnitelmissa on päivä messuilla, jonka jälkeen "virkistäytyminen" Euran yöelämässä (oi - baarikierros sitä ennen olisi ihan luksusta - kuskiehdokkaat voivat ilmoittautua). Osmantuvassa esiintymässä silloin Aste. On myönnettävä, että minun oli kuunneltava YouTubesta, millaista musiikkia heillä on. Alla oleva biisi on ainakin hyvä, eikä vähiten siksi, että siitä tulee nuoruus mieleen, Bogart co:n muodossa. Voi niitä Lallintalo-aikoja...Olen jatkanut myös joulun viettopaikan etsimistä ja tilanne on todellakin ryöstäytymässä käsistä. Huh huh. Välillä pitää tosissaan yrittää herätellä järkeä ja kivuta alas pilvilinnoista. Tämä on niin mun elämää - ja rakastan sitä. Siivet selkään ja lennolle

2 kommenttia:

  1. Hienoa kun joku jaksaa unelmoida! Itselläni tuppaa välillä olemaan asenne, ettei viitsi suunnitella edes mitään kun mikään ei kuitenkaan mene niinkuin suunnittelee, unelmoinnista puhumattakaan :)

    VastaaPoista
  2. Mulla pilvilinnoissa oleilu menee usein överiksi - alkaa todellisuus hämärtyä. Eli ei se aina ole hyväksikään. Mutta unelmointi on taito, jonka ainakin osaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)