tiistai 26. marraskuuta 2013

Raskasta kampanjointia

Tänään koulussa jatkoimme kampanjan tekoa. Tarkoitus oli pareittain suunnitella markkinointikampanja valitsemallemme yritykselle tai tuotteelle. Viime viikolla pääsimme parini kanssa alkuun sen verran, että päätimme ottaa tuotteeksemme Levi's 501-farkut. Onneksi työstin kampanjaa kotona (kiitos vilkkaan mielikuvitukseni, ideoita oli tarjolla taas roppakaupalla), sillä parini ei tänään päässytkään paikalle. Kampanjan suunnittelussa piti huomioida monen moista seikkaa ja tehtävä oli tosi laaja. Olin kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen.

Tässä nostalginen Levi's mainos ;)


Anne ja Kari saivat omalla kampanjallaan ainakin yhden ostajan (tavoitellusta 10 000:sta), sillä Raskasta Joulua- levy on ihan pakko saada, vai mitä sanotte tästä:4 kommenttia:

 1. Mun piti eilen ostaa Raskasta joulua -levy, mut ei löytynyt paikallisesta valikoimasta! Täytynee ottaa jakelija puhutteluun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti pitää :D. Itse yritän löytää levyn viikonlopuksi... Toimiva kampanja teillä ;)

   Poista
 2. Hienosti vedit esityksen vaikka jouduit yksin esittämään,videot oli aivan älyttömän hyviä ja koko kampanja mielenkiintoinen ja takuuvarmaa Kirsi-tasoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :). Itse pidin ihan älyttömästi teidän esityksestä ja kampanjasta yleensäkin. Upeaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)