keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pyhäjärvi-messut

Viime viikonloppuna, eli 23-24.5 saimme pitkän tauon jälkeen nauttia Pyhäjärvi-messuista. Itse olin paikalla lauantaina Kauttuan Ruukinpuiston osastolla, edustaen sekä Ruukinpuistoa, että Euran 4H-yhdistystä. Päivä oli todella antoisa ja oli mukavaa nähdä tämäkin puoli messuista. Toki ehdin kiertää messuja myös asiakkaan roolissa.

Viime tingassa ideoin ja toteutin arvonnan osastollemme, joka saikin todella hyvän vastaanoton. Palkintona nimittäin oli Ruukinpuiston Elämyspaketti kahdelle. Kaunis kiitos alueen toimijoille palkinnon sisällöstä ja onnea voittajalle :D

Erkki Kauniston upea kellotapuli -pienoismalli sai uuden roolin arvontalaatikkona, Ruukinpuiston tämän kesän ehdottoman päätähden, Alvar Aallon myhäillessä taustalla.
Ja tottakai - visualisti kun olen - katselin jälleen messuja "sillä silmällä", eli kiinnitin huomiota osastojen estetiikkaan ja houkuttelevuuteen. Tässä muutama poiminta osastojen tarjonnasta:

Euran kylät - eli onnellisten ihmisten kylät, tarjosi osastollaan niin tietoa, luontoa, kuin historiaakin. 
Kainon osasto ilahdutti värileikittelyillään ja mitäpä sanotte pyörän ulkoasusta?  


Törmäsin messuilla tuttuihin yrittäjiinkin :D. Aistiunelmaa Pop Up:issa viime kesänä tuotteitaan esitellyt Liza Layche-Riento edusti yritystään aina niin aurinkoisena. Mihelmin tuotteita myynnissä tänä kesänä myös Kahvila Kyöpelissä - tervetuloa ostoksille!Tallinmäen Joulumarkkinoilta tuttu Sisustus ja käsityö Midinetti oli myös mukana messuilla, upeine tuotteineen.


Lopuksi vielä itselleni erityisen tuttu toimija, eli Sastamalan koulutuskuntayhtymä, eli tuttavallisemmin Sasky. Osastoa olivat olleet ideoimassa ja toteuttamassa Saskyn opiskelijat ja hyvältähän se näytti. Varsinkin lause: "Osaavat luovat maailmoja" on erittäin hyvä ja pysäyttävä slogan. Esillä oli myös uusien visujen pienoismalleja. Omaan pienoismalliini pääset tutustumaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)