maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulutanssi

Ihana, tunnelmallinen joulu tuli ja meni :D. Meillä joka toinen vuosi juhlitaan joulua pienellä porukalla ja tämä vuosi oli sellainen. Aikuiset lapset viettivät joulun Itä-Suomessa ja lahjat vaihdettiin jo hyvissä ajoin. Toki ne avattiin vasta aattona. Kylläpä ollaan taas oltu kilttejä ;)

Arvonnassa voittamani Tanssi-astiat pääsivät joulukattaukseen yhdessä edullisempien kirppislöytöjen kanssa. Erityisen ihastunut olen upeaan muutaman euron pöytäliinaan, jonka kaunis sininen sävy sopi upeasti joulupöytään. 
Ostan mielelläni kirppiksiltä vanhoja, kauniita aterimia, joita saa uskomattoman edullisesti. Samoin kuin tarjottimia, sekä muita kattaukseen luksusta tuovia pikku esineitä, kuten esim. kuvassa näkyvän pienen koiran, jonka päällä voi lepuuttaa vaikka kinkku/leipäveistä.Vaikka Iittalan Tanssi-astiat ovat kattauksessani ehdottomasti kalleimmat astiat (upea arpavoitto kerrassaan), niin mikään ei estä minua yhdistämästä niitä edullisempiin ja silti kauniisiin "tavisastioihin". Isot lautaset ovat Masku-kodista ja tuikkuastiat Indiskasta. Lasit kirppislöytöjä. 
Miltä sinun joulukattauksesi näytti?Uusi vuosi kolkuttelee jo ovella ja monia kivoja asioita on edessä. Sitä ennen on syytä kerätä voimia ja miksei vähän juhliakin :D. 
Hyvää alkavaa vuotta 2016 juuri sinulle!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)