Small Grey Outline Pointer -->

lauantai 8. marraskuuta 2014

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Aika kuluu kuin nopeutettuna ja päässä pyörivät ideat kasaantuvat yhdeksi suureksi möykyksi, häiriten jälleen öisin unen saantia. Joulunavaukseen liittyvät tehtävät, Tallinmäen Joulumarkkinat ja edessä oleva muutto idylliseen Ruukinpuistoon odottavat jotain tapahtuvaksi. Ja jälleen kerran tuntuu, etten saa mitään konkreettista aikaiseksi.

Lohduttaudun ajatuksella, että "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" ja tiedän, että kaikki valmistuu ajallaan. Ehkä edellisenä yönä ennen H-hetkeä, mutta kuitenkin. 

Alla olevat kuvat ovat kaikki Sepäntieltä, Kauttuan Ruukinpuistosta - tulevalta kotitieltäni
   
Kauttuan Klubi





























Luvassa on myös 3x juhlintaa, jotka ehkä omalta osaltaan häiritsevät tehokkuutta. Ensi lauantaina matkaamme viime vuotiseen tapaan tyttöystäväni kanssa Tampereelle Kädentaitomessuille, josta jatkamme ystäväni synttäreitä juhlien. Marraskuun lopulla tapaamme ex-työkavereideni kanssa ohjelmallisella illanvietolla, vähän haikeissakin merkeissä. Itsenäisyyspäivä-viikonloppu on varattu jokavuotisille pikkujouluille, jotka tänä vuonna ovat samalla tuparit. 

Noin 1750 rakennettu tuleva kotitaloni






























Banaanilaatikot odottavat keittiössä valmiina romahtamaan ja koululta lainaamani piirtoheitin etsii polttimoa. Jopa itseänikin epäilyttävä projekti heittimen parissa jää ehkä ikuisiksi ajoiksi unholaan. Ellen löydä itsestäni piilossa olevia kykyjä...

Viime torstaina tapasimme jälleen Joulumarkkina-työryhmän kanssa ja tuttuun tapaan kyseessä oli riemuisa, iloinen, naurunsekainen, herkistävä ja silti tehokas ilta. Ohjelma alkaa olemaan koossa ja tapahtumajuliste on saatava painoon ensi viikolla. Voi kunpa silloin olisi lunta maassa - vaikka Ruukinpuisto onkin täydellinen miljöö Jouluisiin tapahtumiin ilmankin.



Tallinmäen Joulumarkkinat-tapahtuman päärakennus
























Edessä oleva muutto häämöttää siis jo nurkan takana. Ruukinpuisto on tullut minulle aina vain rakkaammaksi ja sydämeni kuuluu sinne. Miksei siis myös maallinen omaisuuteni. Jos joskus vielä menen naimisiin, olen päättänyt juhlia häitä juuri Ruukinpuistossa. Rustiikkia ja luonnollista. Kuten huomaatte, ideani rönsyilevät joulusta häihin ja kaikkeen siinä välillä. Asioiden priorisointi on välillä vaikeaa. Jätänkin siis häiden suunnittelun hetkeksi ja keskityn nyt ensin vaikka Isänpäivään...


 
























  

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)