keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Pieni pala Mikkeliä

Syyslomaviikolla päätimme nuorimman tyttäreni kanssa matkustaa Mikkeliin vanhempien lasteni luokse ja katsomaan tietenkin myös pojanpoikaani . Pieni loma tulikin tarpeeseen ja parin päivän irtiotto arjesta antoi uutta virtaa. Kaiken kruunasi vielä "pikkujouluharjoitukset" ihanien ystävieni kanssa loman päätteeksi.

Vaikka aikoinaan itse asuinkin Etelä-Savossa, en ole koskaan käynyt Kenkäverossa, joten piipahdimme katsomassa kaunista pappilamiljöötä vähän tarkemmin.


 
Niin sisällä kuin ulkonakin oli paljon nähtävää ja mukaan tarttui muutama toteuttamiskelpoinen idea. 

  
Kenkäveron myymälässä oli esillä runsas tarjonta kädentaitoja - olipa siellä edustettuna Köyliökin, Kainon tuotteiden muodossa.  

Globe HopeEija Kosken Himmelinäyttely on esillä Kenkäverossa 6.1.2015 asti. 
Pistäydyimme myös mm. Tertin kartanolla, jossa olemme aikoinaan juhlineet äitini syntymäpäiviä. Jos matkustat Mikkeliin, niin suosittelen ainakin näitä kohteita.  
 


Itselläni ei oikein toteudu yllä oleva teksti, sillä kiirettä riittää. Pikku hommia joulunavaukseen liittyen, suunnittelua/toteutusta Tallinmäen Joulumarkkinoille ja siinä sivussa pitäisi tehdä muuttoa Ruukinpuistoon ♥. Lisäksi sain kutsun toteuttamaan näyteikkunaa Luoviin lankoihin. Edellisestä sinne tekemästäni näyteikkunasta voit lukea täältä.

Pää on tulvillaan ideoita - hyviä sellaisia tietenkin. Luottamus omiin voimavaroihin ja osaamiseen saattaa taas olla yliarvostettua, mutta niin hyvää suunnitellaan ja tehdään kuin osataan. Saas nähdä kuinka pitkälle se riittää tällä kertaa ;)

Joko sinä olet osallistumassa Tallinmäen Joulumarkkinoille 13.12? Myyntipaikkoja on vielä vapaana ja tottakai asiakkaaksi olet lämpimästi tervetullut :D

Linkki Tallinmäen Joulumarkkinatapahtumaan täällä

2 kommenttia:

  1. Mä oon muuten joskus tehnyt himmeleitä..ihan muuten vaan ;) ihanaa että olet olemassa ja nähdään taas♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Himmelit on ihan hienoja, varsinkin nää vähän uudemmat mallit :). Nähdään ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi :)