sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Jouluvisioita

Perjantaina kokoonnuimme äänekkään, räväkän ja toimeliaan naisporukan kanssa ideoimaan Tallinmäen Joulumarkkinoita, jotka ovat lauantaina 13.12 klo 11-15. Miljöönä Ruukinpuiston alue on mitä idyllisin joulumielen tuoja ja ehdottomasti paras paikka niin Joulunavaukselle kuin Joulumarkkinoillekin.

Tänä vuonnahan myös Joulunavaus on Ruukinpuistossa lauantaina 22.11 klo 11 alkaen. Joulunavauksen hoitaa tuttuun tapaan Euran Yrittäjät ja luvassa on ohjelmallinen tuokio joulun odotukseen. 

Kuva: Harri Nurminen
 

 
Vielä en paljasta enempää suunnitelmista, mutta tarkoituksena on jälleen koota yhteen kädentaitajia sekä taiteilijoita Joulumarkkinoille. Tilana tulee olemaan iso Valjastalli sekä tietenkin Tallinaukio. Suuressa roolissa on Kahvila Kyöpeli sekä alueen muut toimijat. 

Ensimmäiset varaukset myyntipaikoille on tullut ja niitä saa kernaasti varata lisää minulta. Joko sähköpostilla: aistiunelmaa@gmail.com tai puhelimitse: 045 238 3121. Paikkamaksu sisälle talliin on 25e ja ulos 10e. Rajallinen määrä pöytiä on vuokrattavaissa hintaan 5e. Tarkemmat paikkakoot ilmoitan myöhemmin, kun pääsen mittaamaan tilaa.

Vaikka sade ropisee kattoon, mieli on jo jouluisissa tunnelmissa ja mielikuvitus laukkaa Petterin lailla. Aika on jälleen rajallinen, joten nyt töpinäksi! 
Kiitos ihanille naisille, jotka ideoitte kanssani ja saatte visiot taatusti onnistumaan


2 kommenttia:

  1. Hyvä Kirsi, kuulostaa erinomaiselta suunnitelmalta vaikket kaikkea kerrokaan vielä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan myymään tauluja ja Kivipäitä tietenkin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)