lauantai 4. lokakuuta 2014

Ruukinpuiston tunnelmissa

Itselleni erittäin tärkeäksi muodostuneen Kauttuan Ruukinpuiston kehittäminen jatkuu ja tänään alueella oli avoimet ovet yhdeksässä kohteessa. Kaunis syksyinen ilma sai liikkelle väkeä niin autoilla, pyörillä kuin kävellenkin. Aivan loistava tapahtuma ja päivä. Kiitos järjestäjille

Kierrokselle osallistunut opas :)


Itse aloitin kierroksen Kauttuan tehtaitten museolta, jossa olenkin käynyt viimeksi ala-asteikäisenä... Museo on mielestäni aika piilossa ja olisikin ehkä hyvä miettiä museon siirtämistä lähemmäs esim. Tallinmäkeä, jolloin se olisi paremmin löydettävissä. 

Vanha rullauskone

Seuraava kohteeni oli Pyhäjärvi-instituutti, jossa en ole ennen käynyt sisällä. Odotin rakennukselta ehkä enemmän loistokkuutta, mutta joka tapauksessa kaunis miljöö kehittämistyöhön. Kolmas avoin ovi, josta astuin sisään oli Ompelupalvelu Pirjo Aron nurkkapuoti. Täältä löydät sekä Friendtex -jälleenmyynnin, että mittatilausompelimon. Vaikka Hallitalossa sijaitseva Savipaja ei tällä kertaa kuulunutkaan "Avoimien ovien päivän" - karttaan, poikkesin myös siellä. Tänne olet tervetullut aina taiteilijan ollessa paikalla.
Seuraavaksi minut vastaanotti lämpimästi ihanainen Annette taiteilijakodissaan Tuiskassa. Täälläkään en ollut vieraillut aiemmin, vaikka jo kesällä lupasin niin tehdä. Aivan ihana talo, kaikkine upeine taiteineen. RakastuinVinkki: Annette avaa ensi kesänä sisustuksellisen tekstiilitaide-näyttelyn. Tänään Tuiskassa käyneet saivat maistiaisen tulevasta - todella upealta näyttää.

Seuraavina kohteinani olivat Kahvila Kyöpeli (kiitos kannustavista sanoista), Kauttuan Klubi sekä Ruukinpuiston vanhat kellarit. Kellarit olivat minulle myös uusia tuttavuuksia ja nyt tyhjinä olevat tilat visualisoituivat mielessäni jo uuteen käyttöön.
Matkani jatkui Jokisaunalle, jossa pääsin tutustumaan myös uuteen "Eurajoki ja Pyhäjärvi kuvina"- valokuvanäyttelyyn. Näyttely on avoinna 31.12 asti.


Viimeinen kohteeni oli 20.9 avajaisiaan juhlinut Kunnon Koti. Kodista löydät niin kuntosalin, kuin myös esim. ravitsemusneuvonta- ja hierontapalveluja.  

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eeva :D. Muistathan sinäkin vielä kirjoittaa blogia, vaikka opiskelu päättyikin... Oikein hyvää jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Hieno kierros,mielenkiintoisia paikkoja ja miten ihana opas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan onnistunut päivä ja itsekin kävin monessa uudessa kohteessa. Opas oli loistava :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)