lauantai 20. kesäkuuta 2015

Hyvää Juhannusta

Viime viikot (kuukaudet) ovat olleet niin täynnä töitä, että blogin päivittäminen on jäänyt toissijalle. Nyt juhannukseksi iski vielä selkäkipu, jonka lääkitseminen on parasta aikaa päällä. Voin kertoa, että aika tropeista onkin kyse, sillä olen kuin huumeissa - aivan pihalla ja väsynyt. Jälleen kerran jäin miettimään kuinka moni ihminen elää elämäänsä turrutettuina lääkkeillä :(.

Joka tapauksessa toivotan teille kaikille Hyvää Juhannusta :D. Yritän kirjoittaa blogia jälleen ahkerammin, oloni parannuttua. 

Kuva Jokioisten Pappilamuseon pihalta
 

Kuten aiemmin jo postailinkin, aktiivinen työnteko, eli omalla kohdallani osa-aikatyöt, mm. sijaisena, aiheuttivat sen, että kaikki rahat jumittivat. Saa nähdä, koska saan Kelalta puuttuvat tuet. Ymmärrän hyvin ihmisiä, ketkä eivät ota vastaan sijaisuuksia ja/tai osa-aikatöitä, sillä nykyinen käytäntö ei tosiaankaan kannusta siihen. 

Onneksi sen verran sain säästettyä, että pääsimme tyttöjen kanssa "hemmottelulomalle" Hämeenlinnaan. Lomasta en sen enempää kommentoi, muuta kuin sen, että loma on aina tarpeen ja arjesta irti pääseminen edes hetkeksi auttaa jaksamaan.2 kommenttia:

  1. Selkäkivu on syvältä :(, toivottavasti paranee pian. Tsemppiä Kirsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :(. Onneksi tropit auttoi, vaikka Juhannus menikin "pöllyissä"... Nähdään :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)