tiistai 14. heinäkuuta 2015

Mustikkatassu

Tämä kesä menee jälleen tiiviisti työn merkeissä, mutta onneksi ehdimme viettää minilomaa yhdessä mieheni, lasteni ja lapsenlapseni kanssa. Elokuussa suuntaamme vielä Helsinkiin, jossa on tarkoitus yöpyä 2 yötä ja käydä tietenkin mm. Linnanmäellä ja Korkeasaaressa, mutta nyt minilomapäivä onnistui lähempänä, eli Mustikkatassussa, Kyrössä. 


 
 
Halusimme viettää päivän eläimiä katsellen ja mietimme Koivuniemen Herraa Merikarvialla, mutta kohde on suljettu maanantaisin, joten oli etsittävä muita vaihtoehtoja. Kanniston kotieläinpiha ja Kiviniitty ovat entuudestaan tuttuja paikkoja, joten jätimme ne tällä kertaa väliin. Myös Zoolandia kuului yhdeksi vaihtoehdoksi, jossa tosin olemme käyneet ennenkin, mutta pettymykseksemme huomasimme netissä, että paikka on vähentänyt eläimiään todella runsaasti :(.

Mustikkatassun kotisivut näyttivät hyville, joten valitsimme sen kohteeksemme. Ja hyvä niin.Vaikka alue oli suht' pieni, eläimiä oli todella runsaasti. Käveltävää ei siis ollut, vaan kaikki nähtävä oli mukavan lähellä. Vaikka pojanpoikaani kiinnosti eniten hiekkalaatikko kaivureineen ja leikit leikkimökissä, oli päivä oikein onnistunut. 
Suosittelen Mustikkatassua, jos pidät pienimuotoisesta, mutta lämminhenkisestä kotieläinpihasta, kaikessa rauhassa eläimiin tutustuen. Suosikkejamme olivat mm. mikropossu, Siperianmaaoravat, linnut ja kengurut poikasineen.
Nuoremman tyttäreni kanssa haaveilemme lottovoitosta, jolloin perustaisimme ehdottomasti kotieläinpihan. Ja pienen B&B:n, sekä sisustusmyymälän... Ja tietenkin paljon oheistapahtumia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)