torstai 22. lokakuuta 2015

Kerroksellisuutta

Valitettavan harvoin keksin mitään ihan omaa ideaa, joten kaikki kiitos teille ihanat, luovat tuunaajat, joiden ideoita myös itselläni on kunnia välillä toteuttaa. Niin kuin esim. tämä kerrosvati, jonka toteuttaminen on äärimmäisen helppoa ja edullista. 
Itselläni on ensi viikolla elämäni ensimmäiset Tupperware-kutsut, korvauksena yhdestä Amazing Eura Race-kisan tehtävästä ja päätin samalla nauttia ystävistäni pidemmän kaavan mukaan. Tiedossa siis jälleen naurunsekaista, iloista ja rentoa yhdessäoloa, kera pienen napostelun ja juominkien. Tuskin maltan odottaa :D.

Mielikuvissani näin jo illan tarjoilun ja sitä varten halusin itselleni kerrosvadin. Ja mielellään tietenkin omannäköiseni ja uniikin. Kirppareilta löytyi monenlaisia metallitarjottimia sekä hopean väriset vaasit puoli-ilmaiseksi. Kaapin kätköistä löysin vielä piirasvuoan ja yhtäkkiä minulla olikin yllättävän paljon valinnanvaraa.

Tismailin vatiin myös perintökynttilänjalkojani, mutta massiiviset ja korkeammat kirpparilöydöt sopivat paremmin vatien väliin. Liimana käytin Fix all-liimaa ja hyvinhän osat pysyivät kiinni toisissaan, epäilyksistäni huolimatta.
Keittiötaitoni eivät ole kovinkaan kehuttavat, joten jää nähtäväksi, mitä kerrosvatiin loppujen lopuksi saan esille ;)
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No ei taaskaan ollut OMA idea, mutta kiva siitä tuli ja ajaa asiansa. Kiitos kommentista Anne :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)