keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pääsiäistanssi

Myös tänä vuonna vietimme pääsiäistä tyttöporukalla ja halusin jälleen ilahduttaa rakkaitani runsaalla brunssilla. Kattauksessa käytin mm. Tanssi-astioita ja kirppislöytöjä. Ideoin pääsiäiselle tietenkin myös ohjelmaa ja kattauksessa oli mukana pääsiäisbingo, vähän samaan tapaan kuin hääbingo. "Tehtäviä" suorittamalla tytöillä oli mahdollisuus pääsiäisen aikana saada bingo, sekä tietenkin siihen kuuluva palkinto.
Bingossa, paikkakorteissa ja brunssimenussa käytin yhtenäistä ilmettä, hyödyntäen Tanssi-astioiden teemaa. 


Brunssi oli todella täyttävä ja itse olin tyytyväinen myös kattaukseen. Bingo lähti hyvin käyntiin ja pääsimme hyvillä mielin jatkaamaan seuraavaan ohjelmaan, eli unisiepparien tekoon (tästä erillinen postaus). 
Pitkät pääsiäisen pyhät sopivat hyvin kauempana asuvien ystävien tapaamiseen ja sovimmekin, että pääsiäinen jatkuu samaan tapaan myös jatkossa. Pääsiäisbrunssin tarjoilin lankalauantaina ja olimmekin jo pitkäperjantaina käyneet mm. Logomolla, the voice of finland- livelähetyksessä. Ensi pääsiäisenä taas uudet kujeet. 

Ihanaa kevättä kaikille lukijoilleni :D

4 kommenttia:

 1. Täydellistä..mmm..jälleen kerran..!Olisit nyt hiukka avannu tota Voicen Liveä...Itse olen menossa 8.4.;)Ihanaa kevättä,Kirsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Teen vielä postauksen liittyen voiceen, nyt on pitäny vähän kiirettä :-). Ihanaa kevättä

   Poista
  2. Kiitos. Teen vielä postauksen liittyen voiceen, nyt on pitäny vähän kiirettä :-). Ihanaa kevättä

   Poista

Kiitos kommentistasi :)