maanantai 4. huhtikuuta 2016

Voicea livenä

Aika kulkee kuin siivillä ja pääsiäisestä on jo toista viikkoa, mutta palataan vielä pitkäperjantain tapahtumiin :). Tarkoituksenamme oli juhlia tyttöporukalla syntymäpäiviäni ja toivoin ystävieni järjestävän minulle ohjelmaa. Tiesin tyttöjen olevan kiireisiä, joten ihan vain "varmuuden vuoksi" olin kehitellyt itsekin ajanviettoa (mm. pääsiäisbingon, pääsiäisbrunssin, sekä unisieppariaskartelua).

Yhteisellä päätöksellä päädyimme hankkimaan liput The Voice of Finland- livelähetykseen. Täytyy myöntää, etten ole ohjelmaa tänä vuonna juurikaan seurannut, mutta ajatus päästä suoraan tv-lähetykseen kiehtoi ja kun vielä huomasin Kasmirin olevan illan artistivieraana, päätös oli helppo. 

Aloitimme illanvieton ruokailulla Pub Niskan upeassa teemaravintolassa. Nimensä Pubi on saanut salakuljettaja Algoth Niskan mukaan ja ravintolaidean takana on Strömsöstäkin tutuksi tullut Michael Björklund. Suosittelen ravintolaa kaikille, sillä sisustus on kekseliästä ja ahvenanmaalaiset peltileivät suorastaan sulavat suussa, nam, nam. 

  
 Niskasta suuntasimme jo hyvissä ajoin Logomoon, jossa en ole itse ennen käynytkään. Saimme erinomaiset paikat - ainakin mukavuudeltaan - tv:ssä meitä ei näkynyt (ehkä hyvä niin). Oli mielenkiintoista seurata, miten live-ohjelma rakentuu ja kuinka kameramiehet, ohjaajat, muut alan ammattilaiset ja esiintyjät ottavat tapahtuman haltuunsa. Kaikki kunnia heille ammattitaidosta saada moni-ilmeinen tapahtuma onnistuneesti purkkiin.

Heikki Paasonen onnistui juonnoissaan loistavasti ja vaikka kädet olivatkin hellinä kaikesta taputtamisista, oli ilta enemmän kuin onnistunut. Fiilis oli katossa, mikä ehkä hieman jopa häiritsi itse esitysten seuraamista.Kaikki esitykset olivat hyviä, mutta suosikiksemme nousi Tuomas Junnikkala, jonka raspiääneen olin ihastunut jo aiemmin. Juuri "meidän pörriksen" esitys jäi hieman hankalaksi seurata, sillä suuri osa katsomosta taputti seisaallaan (me mukaan lukien) ja meteli oli kova. Pörris esitti ZZ Topin Gimme All Your Loving - kappaleen, wow.

Pörriksen kappale löytyy täältä.

Kasmirin Amen-kappale on ehdoton ykkönen omalla suosikkilistallani tällä hetkellä ja voin sanoa, että kylmäksi se ei jättänyt varmasti ketään katsojista illan päätteeksi. Tosin, kun katsojat tv:n äärellä pääsivät jääkaapeilleen ohjelman loputtua, me jatkoimme - taputtamista! Huh huh. Muutama mainos purkkiin ja kosketusarat kämmenet kaipasivat jo lepoa.

Kävimme Turussa vielä muutamassa baarissa - kerrankin kun olimme oikein kaupungissa :D. Ristiriitaisissa tunnelmissa parkkeerasimme itsemme Baariin (kyllä, baariin, jonka nimi on Baari). Itse ihastuin paikkaan, niin erilainen se oli. Sisustuksessa oli irroteltu oikein kunnolla - vai miltä kuulostaa istuminen pulpetissa, keinussa tai ammeessa samalla siemaillen hyvää ja halpaa (!) juomaa? Upeaa. 

Sen lisäksi, että sain synttärilahjaksi liput Voiceen, sain myös nauttia ihanien, upeiden ystävieni seurasta - kiitos rakkaat :D. Ystäväni olivat myös askarrelleet minulle upean synttärikirjan kaikkine testeineen, kuponkeineen, viisauksineen ja onnen toivotuksineen. Vitsi miten loistava idea. Oikeasti syntymäpäiväni on vasta ensi lauantaina ja silloin onkin tiedossa vähän erilaista ohjelmaa... Jos haluat nähdä koosteen unisieppariaskarteluistamme, niin seuraa blogiani. 

2 kommenttia:

  1. Hauskalta kuulostaa.. :) Kiitti tosta Baari-vinkistä..täytyypi pistää harkintaa,josko käväsis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käväise ihmeessä, on kyllä erikoinen paikka ja katsottavaa riittää :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)