torstai 25. elokuuta 2016

Pienen budjetin makuuhuone

Kalkkimaali - tuo kärsimättömän maalaajan pelastus. 

Asuntoni vintillä on häkkivarastot ja aikoinaan käytössä ollut huone, jonka päätimme ottaa käyttöön vieraiden yöpymistä varten kesäaikaan. Koska kyseessä on harvoin käytössä oleva tila, emme tietenkään tyttäreni kanssa halunneet siihen sijoittaa suuria summia. Vanhan ruskean sängyn saimme ilmaiseksi ja kirpparilta löysin 7 euron yöpöydän, jotka saivat yllensä Keltaisesta Kartanosta ostamiamme Jeanne d'Arc- kalkkimaaleja. 
Vähän jännitän miten kalkkimaali pysyy sängyssä, joka on kuitenkin täysin erilaisessa kytössä kuin esim. yöpöytä. Toki vahasin sängyn lähes kauttaaltaan - toisaalta tila on niin vähäisessä käytössä, ettei kulumatkaan haittaa. 

Nyt oli nimittäin saatava valmista - nopeasti ja edullisesti. Huomenna huoneeseen saapuvat ensimmäiset ja luultavasti tämän vuoden viimeiset asukkaat, Amazing Eura Race-kisoja varten.Olen lopputulokseen suht' tyytyväinen, vaikka hieman kyllä häiritsee makuuhuoneen toisiinsa liian "mätsäävät" värit. Mutta näillä mennään. Kallein ostos oli uusi sijauspatja, minkä otankin itselleni käyttöön viikonlopun jälkeen. 

Vuodevaatteet tyynyineen ovat Ikeasta (v.punaiset tyynyliinat Tokmannilta) ja koristetyynyt Masku Kodista. Ihanan unisiepparijulisteen voitin jo aikoja sitten Desenion kilpailussa ja se onkin odottanut omaa paikkaansa. Kehykset Ikeasta. Sängyn jalkopäässä Ikean alle kympin päiväpeitto. Jos sijauspatjaa ei lasketa, maaleihin ja muihin ostoksiin meni reilu 150 euroa. Uutta kattolamppua en vielä raaskinnut ostaa ja olisihan huoneeseen kiva saada vielä nojatuoli, pikku pöytä ja lisää sisustusjuttuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)