sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Optimisti sisälläni

Kulunut viikko on sisältänyt monenmoista järjestelyä, selvittelyä, kymmeniä ja kymmeniä yhteydenottoja ja varmasti muutaman hiuksen värjääntymistä harmaaksi :)

Epätoivoa, turhautumista, uudelleen aloittamista... Mutta onneksi aina jokin, pienikin, juttu antaa taas uskoa ja yön yli nukkuminen herättää optimismin sisälläni ja taas jatketaan.

Edellisellä viikolla tuunailimme vanhemman tyttäreni kanssa tuoleja myymälään. Vielä on edessä mm. kalusteiden ja irtoseinämien rakentamista sekä kylttien ja julisteiden tekoa. Miettien, missä ihmeen välissä ehdin perehtyä näyttötutkintoni kirjallisiin osioihin. Sekä muihin järjestelyihin, lupa-asioihin ja myyjien/esiintyjien hankintaan...


 

Oma toiveeni on ollut alusta se, että alueen toimijat sekä paikalliset tahot tekisivät yhteistyötä mahdollisimman paljon. Alueen kehittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen toisi jokaiselle toimijalle hyötyä. Sen sijaan, että jokainen puurtaa yksinään, voimavarojen ollessa tiukilla.

Minulle sanotaan usein, että ideani ja myymälän avaaminen "on todella hienoa" ja alueelle toivotaan tapahtumia sekä kehittämistä. Mutta missä on yhteistyö, avunanto ja/tai innostuminen mukaan toimintaan? 

Toki on muutamia tahoja, joilta olen saanut neuvoja ja yhteistyötä. Kaunis kiitos heille :D. Ruukinpuiston kehittämishankkeen selvitysvaihe on menossa, mutta vasta nyt sain kutsun seuraavaan palaveriin. Tällöin pääsen kertomaan paikalla oleville alueen toimijoille myymälästäni ja tapahtumistani. Valitettavasti tämä tulee vähän liian myöhään, sillä siihen mennessä on kaiken jo oltava suht' valmiina.

Jos nyt saisin päättää - nähtyäni kaiken työmäärän - avaanko myymälän, voisin harkita vähän kauemmin... Mutta todennäköisesti tekisin saman uudelleen. Saa nähdä, mikä lopputulos on, mutta olen ainakin yrittänyt. Ja tehnyt sen parhaani mukaan. Se, saanko tällä työllä suoritettua tutkintoni, onkin sitten ihan toinen juttu.

Peräänkuulutan edelleen kädentaitajia ja taiteilijoita liittymään mukaan Pop Up:iin. Jokainen yhteydenotto ja kiinnostunut taitaja on minulle kullan arvoinen.

 

 
 

5 kommenttia:

 1. Kyllä saat tutkinnon suoritettua älä huoli..itselläkin tutkinto on välillä käynyt mielen päällä,mutta toistaiseksi olen sivuuttanut sen parhaani mukaan ja siirrän ajattelun syksyyn,parempi niin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en ole murehtinut näyttöä juurikaan. Pääasia on ihan jossain muualla, eli myymälässä ja tapahtumien järjestämisessä onnistuneesti. Kyllä me tästäkin selvitään, kukin tahoillamme ♥

   Poista
  2. Toivottavasti joo..no,elo-syyskuu on vielä täysin auki sitte tarttis alkaa tapahtua...♥

   Poista
 2. Hyvä Kirsi! Viime perjantaina oli joku Ruukinpuiston brändäyspalaveri ja sun projekti mainittiin ja samoin joku KK(en ollu itse paikalla, mutta näin kerrottiin)...loistavahan tuosta tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kari. Mikäs tää salaperäinen KK mahtaa olla... ;). Välillä iskee epäusko, mutta onneksi se on ohimenevää. Täältä tullaan

   Poista

Kiitos kommentistasi :)