tiistai 19. elokuuta 2014

Kilpailuvalttikortti

Tämä päivä on ollut onnistumisia täynnä :). Eilinen palaveri Amazing Eura Race-assarin kanssa (Publicissa maistuvan karpalolonkeron kera) toi uusia mahtavia ideoitajoiden toteuttamiskelpoisuutta olen tänään selvitellyt aika hyvällä onnistumismarginaalilla. Tukipiste varattu ja yhteystietoja etsitty sekä löydetty jälleen kiven alta.

Tänä vuonna haasteena on myöhäisempi ajankohta (20.9) ja uusien tehtävien sekä osallistujien tuomat "jännitteet". Osallistujamäärä on noussut neljästä 12:sta. Kilpailubudjetti nousee korkeammaksi jo pelkästään sen takia, että kuljetus tapahtuu bussilla. Ihan mahtava päivä on tulossa ja ette uskokaan kuinka nautinnollista on suunnitella tehtäviä kilpailijoille (heh heh)...

Viime vuoden kisatunnelmiin pääset tutustumaan täällä. 

Luovuudella ei ollut rajoja viime vuonnakaan ;)

 

Kilpailu toteutetaan nimensä mukaisesti Euran kunnan rajojen sisällä kymmenen erilaisen tehtävän muodossa. Tehtävät eivät tule olemaan helppoja ja ripaus, jos toinenkin, hulluutta on todella hyvä valttikortti onnistumisen kannalta. 

Kilpailuhenkisyys ei toivon mukaan aiheuta suurempia perhe/ystävä-riitoja kilpailijoiden kesken ja kaikki tulevat muistelemaan päivää onnistuneena sekä mukavana tapahtumana.

Harmi etten voi paljastaa tehtäviä vielä... Kerrontaa ja kuvia julkaisen blogissa kilpailun jälkeen. Tsemppiä osallistujille, muistakaahan harjoitella - erityisesti itsellenne haastavampia osuuksia (jokainen varmasti tietää oman heikon kohtansa - *röyhtäys*).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)