maanantai 16. helmikuuta 2015

Pilven päällä

Viime tiistaina lähdimme rakkaan ystäväni kanssa pienelle irtiotto-lomalle Tampereelle. Harvemmin tulee käytyä keikoilla, mutta nyt houkutus lähteä katsomaan islantilaista Solstafiria oli liian suuri. 
Vihjailuni matkasta Islantiin ei ole vielä tuottanut tulosta mieheni korvissa, mutta aion jatkaa tasaista kitinää, kunnes pääsen tähän kauniiseen ja taianomaiseen maahan...

Ajatus Solstafirin keikasta paisui hieman, sillä päätimme varata hotellihuoneen ja viipyä näin ollen Tampereella ruhtinaallisesti. Muutamien kommellusten siivittäminä reissu oli todella hintansa väärtti. 

Hotelli Torni


 
Yövyimme Sokos hotelli Tornissa, joka sijaitsee näppärästi kävelymatkan päässä niin juna-asemasta kuin Klubistakin, missä keikka illalla oli. Palvelu hotellissa oli todella loistavaa ja näköalat uskomattomat. Itse en yleensä yövy ketjuhotelleissa, mutta Tornissa oli jotain kivan uniikkia ja rouheutta, jota rakastan.
Käynti Sky Baarissa oli kallis, mutta upea kokemus - 25. kerroksessa sijaitseva baari loi henkeäsalpaavan näkymän. Suosittelen käymään.

Itse keikka oli upea kokemus ja vaikka loppuunmyyty Klubi oli ääriään myöten täynnä, ei se haitannut fiilistämme. Pää pilvissä seurasimme mahtavaa esitystä ja olomme oli enemmän ja vähemmän euforinen.

Emme olisi me, ellemme olisi tietenkin päätyneet erinäisiin tilanteisiin, joista paras oli tietenkin Solstafirin laulajan "Addi" Tryggvason:in kanssa viettämämme pieni (tai suuri, no ainakin kärsivällinen) hetki. Kiitos pojat upeasta keikasta!

Ja ennen kaikkea kiitos ystävälleni - näitä lisää :D

4 kommenttia:

 1. Juu, mää ainakin voin suositella Islannin reissua. Se jäi matkan jälkeen johonkin takaraivoon samoin kuin joillekin Lappi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ny yrittää jatkaa hienovaraista vihjailua... Ja sitten ottaa käyttöön järeämmät aseet ;). Islantiin matka käy - ennemmin tai myöhemmin. Jo kuvissa näyttää niin upealle.

   Poista
 2. Laitoin kommenttia jo maanantaina,mutta ei se näköjään koskaan tullut perille asti eli uusiks..kiitos vielä kerran mahtavasta reissusta,otetaan joskus uusiksi :) Hyvää viikonloppua!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti otetaan uusiksi ♥. Vinkkaa ihmeessä, jos bongaat meille sopivan kohteen... Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)