maanantai 9. maaliskuuta 2015

Hyvän mielen löytöjä

Viikonlopun aikana löysin kaksi haaveissa ollutta huonekalua edullisesti kirppikseltä ja koska mukana oli ihana, oma sponsorini, niin löydöt matkasivat kotiini lahjoina. Osuvasti sunnuntaille sattui Naistenpäivä ja huhtikuussa edessä oleva syntymäpäiväni oli toinen hyvä veruke lahjan ostoon. Miehenikin päätteli lahjan ostamisen tulevan näin hänelle helpommaksi. Toki, ainahan jotain pientä voisi huolia vielä synttäripäivänä...

Ensimmäisen löydön, eli yöpöydän, tein jo pari viikkoa sitten, mutta silloin pöydällä ei ollut hintaa ja nyt lähdimmekin varta vasten sitä katsomaan. Pöytä oli vielä myynnissä ja suunnitelmissa on nyt sen tuunaaminen oman näköiseksi.
Ajatuksissani on käyttää maalaamiseen kalkkimaalia, mutta pohdinnassa on vielä värisävyn valinta. Mitään valkoista se ei kuitenkaan tule olemaan, kuten ei myöskään toisessa, vähän isommassa projektissani, nimittäin TV-piirongissa.

Iso taulu tv:ni on tällä hetkellä pelipöydän päällä ja toiveena on ollut sen sijoittaminen korkeammalle. Seinään en sitä halua kiinnittää, joten etsinnöissäni on ollut korkean piirongin/kaapin löytäminen. Ja nyt - ihan vahingossa - se löytyi :).

Plussaa on tietenkin säilytystila, jota ei ole koskaan liikaa. Ja löytyyhän klaffipiirongista oiva lokero baarikaapillekin (plussaa, plussaa). Pientä fiksausta piironki vaatii ja tosiaan uuden värisävyn, sekä luultavasti uudet vetimet. 


Ihastuin kirppiksellä myös vanhaan, kauniiseen keinutuoliin, joka lähti matkaamme melkein ilmaiseksi. Kuvia keinutuolista ei vielä ole, sillä se jätettiin heti kunnostettavaksi taitavimpiin käsiin. Toki keinutuolin maalaus jää vielä itselleni. 

Ihania, ihania hyvän mielen löytöjä. Laitan kuvia tuunatuista kalusteista, kunhan ne saan valmiiksi. Aloittelen helpommalla, eli yöpöydän tuunauksella. Jännää...2 kommenttia:

  1. Aaaivan ihana toi piironki! Oon kade :D vitsi ku sais nyt itestäki irti ja rupeis tuunailee! ..ehkä mä inspiroidun nyt näistä sun tekeleistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piironki tosiaan on upea ja just täydellinen tarkoitukseeni :). Tottakai sä inspiroidut, jos opiskelulta ehdit. Saa tosin nähdä, koska saan itsekään mitään aikaiseksi...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)