maanantai 23. maaliskuuta 2015

Prosentteja ja pannukakkuja

Juhlimme vanhemman tyttäreni syntymäpäiviä lähes viikon ajan, hänen ollessaan käymässä luonani. Aika kului aivan liian nopeasti ja ikävä iski jälleen saattaessani hänet junalle, kohti Mikkeliä. Onneksi edessä on Kasaribileet, sekä Pääsiäisen viettoa rakkaan siskoni/parhaan ystäväni kanssa. Lisäksi juhlimme 3-vuotispäiväämme miesystäväni kanssa. Joten suunnittelemista riittää.

Annoin tyttärelleni lahjaksi "lahjakortin", josta selviääkin mitä kaikkea viikossa ehdimme tehdä. (Puuhastelu sisälsi mm. haravointia, yöpöydän maalausta, koulutehtäviä sekä kiharoiden tekemistä - mm. sukkatekniikalla!)

Lahjakortti oikeuttaa:

· Ostoskierrokseen Porin Puuvillassa, sisältäen esim. New Yorkerissa 50 euron arvoiseen ostokseen
· Lounas Pannukakkutalossa, sisältäen 1/2 suolaista ja 1/2 makeaa pannukakkua
· Muutoksia -taidenäyttelyn avajaiset Kauttuan Yritystalossa 18.3
· Luokkakokous -elokuvaesityksen Kauttuan tai Rauman elokuvateatterissa
· Mukavaa yhdessäoloa ja pientä puuhastelua äidin sekä siskon kanssa
· Iloista biletystä paikallisissa menomestoissa —hyvässä seurassa (lue: mitä nyt saadaan hankittua)

Lahjakortti on voimassa 18-22.3.2015,
eikä sitä voi vaihtaa rahaksi

Pannukakkutalo on minulle aivan uusi tuttavuus ja oli mielenkiintoista käydä tutustumassa paikkaan. Listalta löytyy lähes 50 erilaista täytevaihtoehtoa, niin suolaiseen kuin makeaankin pannukakkuun. Annokset ovat isoja ja täyttäviä. Omaan suolaiseen pannukakkuuni sain täytteeksi jauhelihan, ananaksen, jalapenon, juuston sekä chilikastikkeen. Ihanan rapsakat reunat, nam. Puolethan siitä jäi kotiin vietäväksi.

Jälkkäripannukakun täytteeksi valitsimme suolapähkinöitä, suklaata ja kinuskikastiketta, sekä kermavaahtoa. Kyllä makeanhimo lähti nopeasti. Pannukakut olivat hyviä ja suosittelen kokeilemaan, ellet ole vielä käynyt Pannukakkutalossa.

Kävimme katsomassa (niin monen muunkin katsojan lisäksi) Luokkakokouksen Iso-Hannussa. Sami Hedbergin roolisuoritus oli kyllä mitä mainioin ja nauruun tukehtuminen oli enemmän kuin lähellä. 

Piipahdimme myös Info-Kirjakaupassa, jossa sattui olemaan 80 prosentin alennukset mm. valikoiduista sisustus/askartelu/harraste-kirjoista. Tyttäreni osti minulle etukäteen syntymäpäivälahjaksi kolme kirjaa, joiden ovh. olisi ollut noin 120 euroa, mutta jotka nyt maksoivat vain 24 euroa. Mikä säästö :)


Katja Rinkinen; Sormustin ja sorkkarauta

Kirja jatkaa remonttia Parolan asemalla, tällä kertaa vanhassa vartiotuvassa, tietenkin kierrättämällä ja luovuutta käyttämällä.Frida Anthin Broberg; Iloista keramiikkaa

Nimensä mukaisesti kirja on täynnä toinen toistaan upeampia, helpohkoilta vaikuttavia keramiikkatöitä. Hmm, pitäisiköhän kokeilla... vai vain ihailla kuvia :D

Geraldine James; Tee inspiroivat asetelmat

Vinkkejä ja upeita kuvia asetelmien tekoon. Runsasta sekä rouheaa. Tykkään.
Viikkoomme mahtui myös Mauri Kososen Muutoksia-taidenäyttelyn avajaiset Kauttuan Yritystalossa sekä tietenkin biletystä paikallisissa ravitsemusliikkeissä. Upea viikko siis kaiken kaikkiaan. Nyt suunnittelemaan paluuta -80 luvulle ;)

4 kommenttia:

 1. Noi näytti asialliselta missä on pääkalloi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää - tiesin, että kiinnität niihin huomiosi :)

   Poista
 2. Ihana lahjakortti,oispa mullakin tollanen äiti♥Hauskoja kasaribileitä..mä oon siirtyny ysäreihin jo viime kesänä ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)