maanantai 2. marraskuuta 2015

Illanvietto ja vähän Tupperwarea

Viime perjantaina vietimme luonani elämäni ensimmäisiä Tupperware-kutsuja ja samalla illanviettoa rakkaiden ystävieni kanssa. Tupa täyttyi ihanista, nauravista naisista ja ilta oli ikimuistoinen.

Rakastan tapahtumien järjestämistä ja halusinkin luoda ystävilleni rennon illan pienen purtavan, sekä kuohuvan äärellä. Kirppareiltä kävin haalimassa lisää viinilaseja ja käytin kattauksessa mm. tuunaamaani kerrosvatia. Kauan säästämäni rahat hupenivat lempparikauppaani, nimittäin Indiskaan, josta löytyy aina mitä upeampia juttuja, nyt mm. hopeinen kaitaliina, sulka-aiheiset lautasliinat ja viiri, sekä tuikkukipat, jotka laitoin ulos tikkaiden päälle, toivottamaan vieraat tervetulleeksi. Tarjolle tein suolaista ja makeaa sormisyötävää, jotka onnistuivat yllättävän hyvin. Tulostin tarjottaville nimietiketit täältä ja laitoin ne esille jo vuosia aiemmin ostamiini nimituoleihin ja äidiltäni saamiin -sorsiin. Tekstit lisäsin kuvankäsittelyohjelmalla. 

Ihana mieheni sponsoroi kuohuvat, myös alkoholittomana versiona ja jokainen sai lasiinsa merkin, jolla tunnistaa oman lasinsa. Pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia :DTein tarjolle "terveyspommeja", tryffeleitä ja bounty-palleroita (bounty-ohje löytyy täältä). Suolaista tarjottavaa olivat kinkkurullat, jotka tein rullarieskoista, lohinapit, brie-aprikoosipalat (saaristolaisleivästä, brie-juustosta ja aprikoosihillosta) ja minihampparit, joiden ohje löytyy täältä. Hampparit tein vain yhdellä maulla ja ne taisivat olla illan suosituimpia - tryffeleiden ohella. 
Valmistelut kannattivat ja ilta onnistui yli odotusten. Olin yllättynyt, kuinka moni ystävistäni pääsi mukaan kutsuille, joten saattaa olla, etteivät nämä ole viimeiset järjestämäni kutsut. Sydämellinen kiitos kaikille mukana olleille - olette rakkaita, nyt ja aina. 


6 kommenttia:

 1. Oli kyllä mahtavat kutsut! Ja sä oot ihan mahtava! Se kaikki vaiva mitä olit nähny illan etee on kyllä niin kadehdittavaa! .erityisesti et olit vielä väsänny kaikki purtavatkin ite<3 ..ja mä ihastuin kans siihen kaitaliinaan ja niihin tuikkuihin!! Ps. saat kyllä tehä mullekkin joskus noita tryffeleitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli kyllä liikaa ylistyssanoja, mutta kiitos Minni-rakas. Ja kyllä teen sulle tryffeleitä :D

   Poista
 2. Harvoilla tuppereilla tarjoilut hopeissa :D Näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en taida olla ihan Tuppereiden kohderyhmää ;). Mutta oli kiva kokemus ja tulihan sitä pari tuotettakin ostettua. Ihanaa joulun odotusta Sanni :D

   Poista
 3. Minäkin tuppereilla vuosien tauon jälkeen!Hauskaa oli ja tarjoilut..mmm..mitä parhaimmat..kiitos vielä kerran ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ihanaa kun olit mukana. Ei näitä kutsuja taideta kuitenkaan järjestää kovinkaan usein, ens kerralla uusi teema ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)