tiistai 10. toukokuuta 2016

House of Rym

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä - jälleen kerran. Ja ei, kyse ei ole miehestä, vaan astiastosta. Näin House of Rym:in upeat teekupit ensi kerran jo viime vuonna, mutta vasta nyt ostin ensimmäisen parin. 

Kupit ja tassit ovat siitä ihania, että kuoseja on useita ja niitä voi yhdistellä sujuvasti toisiinsa. Ensimmäinen oma parini on kuosiltaan samaa, mutta innoissani jo mietin, minkä värin ja kuosin valitsen seuraavaksi. Upean keräilykohteen kunniaksi järjestin oikein kuvaussession pihallani :). Rakastan.
Ostin ensimmäisen parini Nakkilasta, VillaSallasta, missä taisin ihanuudet nähdäkin ensimmäisen kerran. Vielä en ole päättänyt mihin sijoitan keräilyihanuuteni - on ehkä ostettava oikein vitriini näitä varten...

Viikonloppuna kävin VillaSallan lisäksi ihailemassa upeita tuotteita myös Paneliassa Midinetissä (ihana paikka poiketa kahville ja sisustusostoksille) ja Punaisessa tallissa. Punaisessa tallissa on ainutlaatuisia tuotteita, joista yksi suosikeistani on Paneliassa suunnitellut ja toteutetut kahvi/kakkusapluunat. 
Kuvauksen kunniaksi päätin keittää oikein vanhan ajan kaakaota, tietenkin van houtenista, jota mummini käytti aina lapsuudessani. Sekoitin kaakaon kuumaan maito/kermaseokseen ja pinnalle vaahdotin maitovaahtoa (pienessä pakastuspullossa ravistamalla), jolloin pääsin testaamaan sapluunaa. Oi mikä fiilis olikaan nauttia suklaisesta kaakaosta ulkona, lintujen laulun siivittämänä, uudesta upeasta kupistani. 


Nautitaan elämän pienistä, suurista iloista. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin on - noita sapluunoita on muutama erilainen myynnissä. Itse laitoin kyllä liikaa kaakaojauhetta, vähempi ois ollu parempi. Makuun ei kyllä vaikuttanut :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No olisi tietenkin, sun pitää piirtää malli ja sitten otetaan yhteyttä Punaiseen talliin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)