sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Bling bling-ilta

Jokainen nainen tarvitsee elämään hieman bling blingiä - juhlaa ja kimallusta. Osallistuessani Häät ja juhlat-messuille Kauttuan Klubilla (ihana tapahtuma, joka saa jatkoa myös ensi vuonna) yhtenä messuesittelijänä oli T'Aide Living-brändin edustaja Helena Suominen, joka esitteli itselleni lähes tuntemattomia tarinakoruja.

Säkylässä Upeanainen-yritystään pyörittävä, itsekin upea Helena, soitti minulle eräänä iltana ja se puhelu olikin pitkään aikaan yksi sykähdyttävimmistä, jonka seurauksena halusin järjestää ihanille ystävilleni illan, joka tarjoaisi osallistujilleen ripauksen ylellisyyttä ja mukavaa yhdessäoloa. Bling bling-illan.


Tällä kertaa en halunnut teemajuhlia järjestää kotonani, vaan juhlapaikaksi valikoitui Ruukinpuiston aitta, jonne kesällä avautuu ystäväni Annette Juuselan Menneisyyden muotokuvia-näyttely. Pääsimme siis kurkistamaan tulevaa näyttelyä jo etukäteen ja voin lämpimästi suositella näyttelyä kaikille. Aitta itsessään avautuu nyt ensimmäisen kerran näyttelytilana ja tunnelma siellä on mitä parhain.


Illan tarjottavat tilasin Kirsi Kiurulta ja koska juhlat olivat perjantai-iltana, juomana oli tietenkin kuohuvaa. Pyysin jokaista osallistujaa pukemaan päälleen jotain kimaltavaa, joko asun tai asusteen muodossa. Itse panostin hiuksiini ja koruihin. Lempivärini, eli turkoosi näkyi niin kynsissä, korussa, kuin hiuksissakin. Luottokampaajani kiinnitti hiuksiini tatuoinnin, mikä oli meille aivan uusi kokemus. Ihan tavallinen ihoon tarkoitettu tatuointi siis tosiaan pysyy myös hiuksissa :D.
Ja tottakai koruostoksia tuli tehtyä myös illan aikana. Jokainen osallistuja sai lahjaksi arvotun amuletin ja omalle kohdalleni osui Rockn roll-amuletti --> täydellistä. Lisäksi ostin medaljongin, ketjun ja matkalaukku-amuletin, sekä dream-laatan (joka tulee kotiini myöhemmin). Kukka-amuletin sai myös kaupan päälle. Ihania, eikö?

Ilta kului ihanien ystävien ympäröimänä, naurun raikuessa läpi Ruukinpuiston. Olin vielä iltaa varten rakentanut mieheni ja ystäväni avustuksella (lue = minä ideoin, muut tekevät) valokuvaseinän, eli photo booth:in. Upea tapetti seinämään löytyi Mattoraumasta. Loppuillan ohjelmana oli kuvaaminen, ja monenlaisia poseerauksia nähtiinkin ;)
Seinää voimme hyödyntää myös muissa tapahtumissa, mm. Ruukinpuiston Taidelauantaissa, joka on 2.7 klo 11-14. Tervetuloa poseeraamaan :)

Kiitos ihanille naisille upeasta illasta - love you all 

2 kommenttia:

  1. Valokuvaseinä..hieno..!Varmasti illassa blingiäkin riitti..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli bling blingiä, harmi kun et päässyt mukaan :(. Nähdään

      Poista

Kiitos kommentistasi :)