perjantai 30. syyskuuta 2016

Unelmieni vuosi & House of Rym

Kun näin Unelmieni vuosi -kalenterin Sisustustalo Kodinonnessa, tiesin, että se minun on saatava. Kalenteri on niin minun juttuni, täynnä ihania kuvia ja ajatelmia, sekä tilaa omille unelmille. Ja niitähän riittää. 

Kalenteri on kahden ystävyksen Merja Pesosen ja Frida Steinerin yhteistyönä toteutettu upea projekti. Oman Unelmien kalenterin voit ostaa esim. täältäVuodesta 2017 ei voi tulla kuin unelmien täyttymys, mikäli se tästä kalenterista on kiinni. Joko saa unelmoida isosti? Sen lisäksi, että halusin postata tästä upeasta kalenterista, joka saa hymyn väkisinkin huulille, päätin kuvata uusia House of Rymin astioitani. Kun ympärillä on näin kauniita asioita, näyttää maailmakin paljon valoisammalta ja mieli karkaa unelmoimaan.Vielä en ole montaa kuppiparia raaskinut ostaa, mutta ehdottomasti näitä keräilen - hitaasti, mutta hartaasti. Edellisen postaukseni House of Rymin astioista löydät täältä. Astiat ovat yhdisteltävissä toisiinsa, mikä on yksinkertaisesti nerokasta.
Kuinka pienistä asioista saakaan itselleen hyvän mielen ja kuinka unelmointi ja pienenkin unelman toteutuminen tuokaan elämään niin paljon. Antaudu sinäkin elämälle - ja unelmille!Itse olen kiitollinen juuri nyt tämän päivän kuvauksesta, muutaman uskomattoman hyvän biisin löytämisestä, voittamieni Korkeasaaren lippujen lahjoittamisesta vähävaraiselle perheelle ja omista toteuttamiskelpoisista unelmistani. 

Mikä on sinun unelmasi?


6 kommenttia:

 1. Moi Kirsi! Kerro heti ne muutama hyvä biisi niin mä kerron omani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kari :). Mun biisit ei ihan taida nyt vastata sun makua, mutta ne on: Paula Koivuniemi feat Toni Virtanen - Oma tie ja Leonard Cohen - You want it darker. Nää jotenki kolahti. Kerrohan omasi :)

   Poista
 2. Olen monesti ajatellut että seuraava vuosi on tätä parempi..ensi vuonna tulee varmasti tapahtumaan paljon asioita ja todellakin toivon että se on se minun unelmien vuosi..muutenkin aina parittomat ovat olleet mulle niitä parempia.. :) Ihana kalenteri täytyy laittaa hankintalistalle!Unelmien täyteistä viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa mä taidan kertoa kolmekin; Sara- Synkkä matkustaja, Kuolemanlaakso- My last words ja Ghost- Square hammer. Ihquu synkistelyy paitsi Ghost. Hauskaa viikkoa Kirsi! Annelle terveisiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tosta Synkästä matkustajasta :). Mukavaa viikkoa Kartsa.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)