maanantai 23. heinäkuuta 2018

Elämää ja koiranelämää

Hups, onpas kulunut aikaa siitä, kun olen viimeksi kirjoittanut. Aika on liitänyt kuin huomaamatta, tuoden muutoksia elämään, tavalla ja toisella. Kesä on kuitenkin kulunut viime kesän tapaan Galleriapuodillani, jonne sain ilokseni ihanien naisten näyttelyt, ensin Meeri Koutaniemen ja loppukesäksi Hanna-Maija Nikusen eli Hammi's Designin.

Meeri Koutaniemi ja Muutoksentekijät-näyttely

Hanna-Maija Nikunen ja Aamuin, öin-näyttely

Kesän korvalla pääsin tutustumaan upeaan Soukaisten Rustholliin, josta kirjoitin postauksen Kivaa tekemistä-sivustolle. Voin lämpimästi suositella tilaa persoonallista majoitusta etsiville. Käy tutustumassa postaukseen täällä. Alla kuva tilasta, sekä ihania Rusthollin lehmiä kesälaitumellaan. 
Yksi suurista muutoksista meidän pienessä perheessämme oli koiranpennun hankinta. Meillä on nyt siis mies talossa, eli Väinö. Väinö on kuin pieni karhunpentu, joka reippaasti matkusti juhannuksena uuteen kotiin toiselta puolelta Suomea. 
Tänään teimme vapaapäivän kunniaksi retken Kanniston kotieläintilalle Alastarolle. Tilalla riitti Väinölle ihmeteltävää, aiheuttaen hämmennystä puolin, sekä toisin eläinten kesken :D.

Tämä se on elämää ja koiranelämää. Hyvää loppukesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)