perjantai 28. joulukuuta 2018

Kaunein kranssi

Oikein hävettää, etten ole kirjoittanut blogia aikoihin. On ollut olevinaan niin paljon kaikkea muuta - niin kuin on kyllä ollutkin. Suuren osan ajasta on vienyt rakas ja välillä niin riehakas koiranpentumme Väinö. Lisäksi on ollut kaikenlaista tapahtumaa, jotka ovat vieneet yllättävän paljon aikaa.

Viimeisin tapahtuma oli Tallinmäen Joulumarkkinat, jotka järjestin nyt viidennettä kertaa. 

Markkinoilla oli käynnissä Kaunein kranssi-äänestys, johon halusin myös itse osallistua Galleriapuoti Aistinjyvän kranssilla. 
Kilpailuun osallistui 10 kranssia, jotka ideoi, sekä toteutti euralaiset taiteilijat ja yrittäjät. Kranssin tuli edustaa toteutukseltaan tekijäänsä, muita kriteereitä ei ollut.

Itse lähdin miettimään kranssia, peilaten sitä Kauttuan Ruukinpuistoon, sekä Aistinjyvä-yritykseen. Kranssin muodoksi valikoitui Ruukin ratas ja koristelussa käytettiin luonnollisesti  viljaa, muistuttaen vanhan vilja-aitan alkuperäistä tarkoitusta. Halusin kranssista nykyaikaisen, modernin ja raikkaan. 

Kaikki kranssit lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen, euralaisiin vanhusten ja vammaisten palveluyksiköihin.Oikein hyvää uutta vuotta 2019. Galleriapuoti Aistinjyvä jatkaa toimintaansa jälleen kesällä 2019 uusin näyttelyin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)