maanantai 14. huhtikuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi

Aloittamisen vaikeus, epätoivo, pettymys, osaamattomuus, turhautuminen. Tässä tämän päivän avainsanoja. Voisi melkein todeta, että stressi iskee päälle. Jostain pitäisi aloittaa, mutta mistä? Pääsiäis-siivouksestapienoismallin teosta, Pop Up-myymälän suunnittelusta ... Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Finlaysonin tekstiilikuva Pinterestistä

 

Olen huomenna pois koulusta, jolloin toiset aloittelevat pienoismallien tekoa. Tarkoitus oli tehdä lattia ja kaksi seinää kapalevystä, mutta vastoin ohjeita (lue: ikuinen vastarannan kiiski) kävin hakemassa niihin vaneria. Suurin ongelma tulee olemaan mittasuhteet (1:20). 

Jokainen meistä sai taas nimetyn yrityksen, jonka kevätmalliston pohjalta pienoismalli tehdään. Itse sain mallin tueksi Finlaysonin. Olisi hienoa käyttää kauniita Finlaysonin kankaita, mutta haastetta on juuri siinä, että kuosit ovat ehkä liian suuria tähän tarkoitukseen.

Itse en lähde tekemään mitään työtä (paitsi pakotettuna, jolloin jälki onkin sen mukaista) ilman kunnon suunnittelua ja aikaa. En halua tehdä mitään "räpellystä", minkä saa heittää roskiin sen valmistuttua. Rima on siis korkealla, mikä lisää stressiä entisestään. Saa siis nähdä milloin pienoismalli valmistuu...

Tänään jatkoimme koulussa Decostudy-kampanjaa. Itselläni on suuria vaikeuksia keskittyä työskentelyyn hälinän keskellä. Ajatus ei kulje ja kaikki tökkii. Sain kuitenkin projektin tehtyä ja olen lopputulokseen suht' tyytyväinen. 

Pääsiäisen olen päättänyt pyhittää läheisilleni ja unohtaa ihan kaiken muun. Kyllä ne tekemättömät työt odottavat - valitettavasti. Ja kun asenteeni on se, että vain itse tekemällä tulee hyvää jälkeä tai yleensäkään asiat sujuvat haluamallani tavalla, niin tiedossa on unettomia öitä. Onneksi positiivisuus kuuluu myös luonteenpiirteisiini ja jostain kummasta niitä voimavaroja vain syntyy lisää.

Tähän loppuun vielä aikast' hauska biisi, josta sain vinkin materiaaliopin opettajaltamme (terveisiä vaan huomiseksi pienoismallien kanssa ahertajille ja kyseiselle opettajalle).Pienet asiat tekevät onnelliseksi. Kuuntele vaikka tämä kappale ja huomaat hymyileväsi. Pala suklaata ja lähden siivoamaan...


3 kommenttia:

  1. :) Tosiaan ne tekemättömät työt kyllä odottaa..ja valitettavasti tän koulutuksen aikana on joutunu tekemään jos jonkinmoisia "räpellyksiä" ajanpuutteen vuoksi tai muuten vaan ja pienoismalli lienee se viimeinen :D Ja niinkuin jo puhuttiinkin niin olen täysin samaa mieltä tosta keskittymisestä,ei vaan pysty!No eipä tartte yrittää keskittyä enää kovin montaa päivää :) sit ollaan taas omillamme..

    VastaaPoista
  2. Loppu on lähellä ;). Mutta nyt keskitytään Pääsiäisen viettoon ja unohdetaan opiskelu vähäksi aikaa. Oikein rentouttavaa Pääsiäistä Anne ♥

    VastaaPoista
  3. Niin tehdään :) Hauskaa Pääsiäistä♥!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)