sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tule mukaan Pop Up-myymälään

Avaan AISTIUNELMAA Pop Up-myymälän Kauttuan Ruukinpuistoon kesällä 2014 (5.7-2.8). Nyt tarvitsen apuasi
 
Myymälä kokoaa yhteen kädentaitajia ja taiteilijoita. Idyllinen Ruukinpuisto tulee olemaan kesällä monien tapahtumien keskipisteenä. Myymälässä voit kokeilla yrittäjyyttä riskittömästi, sekä päästä markkinoimaan itseäsi ja osaamistasi.


Jos kiinnostuit, niin...


Etsin monen eri alan osaajia, joilla ei vielä ole kivijalkamyymälää tai toiminta on pienimuotoista. Oletpa sitten kädentaitaja, taiteilija tai esiintyjä, niin ota rohkeasti yhteyttä (aistiunelmaa@gmail.com) ja kerron sinulle lisää.

Voit osallistua myymälän toimintaan halutessasi vaikka vain yhden päivän tai maksimissaan kahden viikon ajan. Tarkoituksena on, että myymälässä toimii samanaikaisesti noin 2-3 "yrittäjää". Tilassa on myös aina yhden taiteilijan taidemyyntinäyttely kerrallaan.

Kustannukset:

yksittäinen myyntipäivä 25 euroa/pvä
vähintään 5 peräkkäistä myyntipäivää 10 euroa/pvä

Etsin myös esiintyjiä avajaisiin sekä muihin alueen tapahtumiin. 

Myös ulkotorimyyjiä/esittelijöitä kaivataan. Avajaistapahtumaan (5.7 klo 10-15) mahtuu vielä muutamia mukaan sekä torstain iltatoreille.

Iltatorit (klo 17-20) ja teemat:

10.7 Maalaistori
17.7 Kirppistori
24.7 Maalaistori
31.7 Kauneus- ja hyvinvointitori
 

Oletko sinä etsimäni henkilö tai tiedätkö jonkun, ketä asia saattaisi kiinnostaa? Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikki vinkit ja kyselyt. 

Tule mukaan luomaan elämyksiä!

Lisätietoja "Tietoja Pop Up-myymälästä" - välilehdellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)