sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Villilän miljöö

Viime postauksesta onkin taas kulunut muutama päivä. Olo on tosi väsynyt, johtuneeko sitten siitepölykaudesta, vai mistä? Koulua jäljellä kaksi päivää, jonka jälkeen aloitamme työssäoppimisjakson. Itse alan päätoimisesti toteuttamaan AISTIUNELMAA Pop Up-myymälää ja sen oheistapahtumia.

Lauantaina piipahdimme Käsityömerran järjestämillä Kevätmessuilla Nakkilassa, Villilän studioilla. Ilma oli kaunis kuten miljöökin, suosittelen käymään, varsinkin jos paikka on sinulle entuudestaan tuntematon.  
Kevätmessuilla oli näytteilleasettajia ympäri maakunnan ja ihmisiä oli mukavasti liikkeellä. Itse olin paikalla ensisijaisesti kertomassa myyjille Pop Up-myymälästäni ja sainkin muutaman myyjän kiinnostumaan ideasta. Hienoa :)
   


Torstaina kävin keskustelemassa Euran kunnassa Tallinmäen piha-alueesta ja nyt alue on varattu käyttööni muutamaksi päiväksi/illaksi. Tästä se lähtee...

Pienoismalliin saatu lisäaika oli todella tarpeen, sillä viikonloppu kului pikkumiehen, eli pojanpoikani seurassa. Ensi viikko on siis vielä aikaa saada malli kuvauskuntoon. 

Perjantaina, osan Visuista ollessa Porissa messurakennuspuuhissa, me muutamat jäljelle jääneet, muokkailimmekin mm. kangaskuoseja oikeisiin mittakaavoihin. Teimme myös kuvakollaasit opiskelun aikana tekemistämme "töistä". 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)