Small Grey Outline Pointer -->

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä

Kuka muistaa vuoden 2002 Mamban kesähitin: Vielä on kesää jäljellä? Vaikka sade piiskaa katuja ja ilma tuntuu kylmältä, en suostu vielä syksyn tuloon. Kuuma kesä kului niin tiivisti Pop Up:in parissa, että vasta nyt on lomailun aika.




Ensi viikonloppuna tapaamme Visujengiläisten kanssa Jokituvalla illanistujaisen merkeissä - luvassa siis paljon naurua ja iloista meininkiä. Ihana nähdä jengiä pitkästä aikaa yhdessä

Syyskuun ensimmäisen viikonlopun olen suunnitellut viettäväni oman rakkaani kanssa Hangossa, missä en ole ennen käynytkään. Näin saan pitkitettyä syksyn tuloa romanttisen miniloman merkeissä. Hangon maisemiin virittäydyn jo tänään Kauttuan tunnelmallisessa elokuvateatterissa - Kesäkaverit:



Ainut huono puoli tulevassa lomassa on sen lyhyys. Viikonloppu menee äkkiä, varsinkin kun toivoisin näkeväni matkalla myös vähän Tammisaarta, Fiskarsia, Rosalan Viikinkikeskuksen... 

Loppuun vielä fiilistelykuva tulevasta majoitustilasta (aina jotain uniikkia, kiitos): Studio Gamla Unkan, täältä tullaan (vadelmaveneellä tai ilman)




 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)