torstai 12. syyskuuta 2013

Ideointi vaatii palan suklaata - ja toisenkin

Tänään jatkoimme markkinoinnin parissa, käsitellen mm. yrityskuvaa ja sen vaikutusta myyntiin. Ikävä päänsärky ja pieni lämpö vähän haittasivat opiskeluun keskittymistä, mutta kunnon koululaisena sairastan vasta viikonloppuna :).  
 
Päivän sana: SUKLAA (kuva mtv3-arkisto) 
Minä ja ryhmäni teimme pienen esitelmän Fazerin yrityskuvasta ja pian jo haaveilimme kaikki vierailusta tehtaalle. Itselläni häivähti kuva Pienestä suklaapuodista, sekä elokuvana, että todellisuudessa. Voi, mikä olisikaan se aistien hurma  niin maistuvien tuotteiden parissa.

Mukava päivä oli jälleen - ja vaikka nyt sänky kutsuukin houkuttelevasti, aion kirjoittaa vielä muutaman sanan eilisestä yritysvierailustamme SHT-tukkuun. Tulemme tekemään projektityönä jouluiset esillelaitot Punkalaitumella sijaitsevaan somistus / sisustustukkuun. Kyseinen yritys ei ollut minulle entuudestaan tuttu ja ensivaikutelma olikin aika sekava. Ensimmäisenä ajatuksissa oli: "tästä ei tule mitään", mutta kummasti niitä ideoita vain alkoi syntyä.
Oli hienoa huomata, kuinka kaikki innostuimme projektista ja kuinka hyvin ajatuksemme ja ideamme osuivat yksiin. Kiertelimme tukussa, mittailimme ja visioimme tulevaa. Projektin työnimeksi muodostui Rauhala. Nyt pitäisi pian päästä suunnittelemaan ja onkin harmi, että projektille varattuja päiviä joudumme vielä odottelemaan ja keskittymään muihin aiheisiin. Vierailun jälkeen odotukset ja ideat valtasivat mielen. Jännittävää!Nyt pala suklaata...

(kuva mtv3-arkisto)

2 kommenttia:

  1. Suklaata mikäs sen ihanampaa,toimii aina!toivottavasti vointisi paranee pian!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)