tiistai 17. syyskuuta 2013

Muista päivittää itseäsi!

Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän.

- Mike Dooley  -

Edellä oleva ajatus on ainakin itselleni hyvä muistutus siitä, ettei pelkästään unelmoimalla voi elää elämäänsä. On oikeasti toteutettava itseään ja palattava maan pinnalle - vaikka se välillä tylsää onkin. Pilvilinnoista opiskeluun:
Perjantaina ja maanantaina opiskelimme tehokkaasti tietotekniikkaa. On ollut todella hyödyllistä päivittää ja muistuttaa mieleen tekstinkäsittelyn kikkoja, joita ei normaalisti käytä. Toki uuttakin on tullut opittua. Esimerkiksi leikkaustyökalun käyttö netissä on ollut tarpeellinen jo nyt. Kyllä opitut taidot jäävät unohduksiin, jollei niitä käytä. Tämä koskee kaikkea muutakin kuin tietotekniikkaa. Muista siis päivittää itseäsi :)


Segmentointi on osittain tuttua, mutta tänään markkinoinnin tunneilla sekin aihe sai uusia näkökulmia. Nyt pitäisi muistaa ilopillerimme "kolmenkympin Kirsin" tiivistys aiheeseen. Jollain ihmisillä vain kerta kaikkiaan tuntuu olevan sana hallussaan. 
Huomenna pääsemme vihdoin purkamaan ajatuksia ja ideoita Rauhalan suhteen. Tiedossa siis mielenkiintoinen päivä. 
Tekemistä ja ideointia riittää myös opiskelun ulkopuolella. Viikonloppuna vietämme rakkaani kanssa luonto- ja kulttuuriviikonloppua. Meksiko-teemajuhlien suunnittelu ja toteutus(ex-työkavereille - nyt nähdäänkin miten hyvin luette blogiani) on hyvällä mallilla. Love you all
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)