lauantai 10. tammikuuta 2015

Keikkaa ja kerhoa

Vähän ankeana alkanut vuosi on kääntymässä parempaan. Vaikka töistä ei ole tietoakaan ja päivät ovat soljuneet ilman päämäärää - turhautuen - on muutama ideani tuottanut tulosta. Ei työn, vaan yhtä tärkeän tärkeämmän asian suhteen, nimittäin ystävien tapaamis-suunnitelmilla.

Tänään olen ostanut liput minulle ja rakkaalle ystävälleni Sólstafirin keikalle Tampereelle 10.2. Nähtäväksi jää vietetäänkö paikkakunnalla aikaa oikein hotelliöineen... Tätä ennen vietämme pienellä porukalla tupareita uudessa, idyllisessä asunnossani. Päässä muhii monta ideaa sisustukseen, jotka toistaiseksi ovat jäissä eurojen puuttuessa. Mutta ehkä muutama idea toteutuu pienemmällä budjetilla. Joululahjaksi saamani kirppiskierros-lahjakortti on tosin vielä käyttämättä, hmm. Täytyy tunnustaa, että mieheni ylitti itsensä lahjojen suhteen, vaikka toivelistani olikin haastava ♥.

Ihana tyttäreni, 11v - omien sanojensa mukaan ehkä jo murrosiän ohittaneena - on myös ollut viime aikoina kuin enkeli. Kirppikseltä löytyneen helmipussin sisältö sai hänen käsissään uutta muotoa välittömästi ja äiti sai kauniin rannekorun horoskooppimerkkeineen. 
Taannoin (huh, oikeastaan jo aikast' kauan sitten) ollessamme ex-työkavereideni/ystävieni, kanssa luontoretkellä - mistä toivottavasti ei pääse julkisuuteen arveluttavia metsovideoita - puhuimme, että perustaisimme kerhon. Siis juuri esim. luontokerhon ;). Asia jäi, mutta nyt toimettomuuden keskellä, päätin yrittää elvyttää ajatusta. Toistaiseksi kaikki ovat mukana, vielä on löydyttävä yhteinen aika kerholle.

Aloitamme kerhon "Viiden tähden illallisilla", eli jokainen vuorollaan valmistaa illallisen (3 ruokalajia) ohjelmineen muille. Ilta tietenkin arvostellaan (tekee hyvää kilpailuvietille) ja paras saa palkinnon.

Muita kerhon teemoja voisi olla esim. pelit, elokuvat, teatterikäynnit, keikat, keilaaminen, luonto, kirjat yms. yms. Pääasia on rento yhdessäolo, ystävien näkeminen ja tuulettuminen. 

Yhteistä aikaa pääsemme viettämään myös mieheni kanssa, kahdenkeskisen viikonlopun merkeissä. Vuosi onkin siis alkanut lupaavasti ja on mukavaa kun kalenteri täyttyy odottamisen arvoisista tapahtumista. 

Ps. jouluvaloista en aio luopua, kuten en myöskään Mariasta ja Joosefista, vaikka monen mielestä niin kuuluu tehdä viimeistään loppiaisena. Meillä eletään eri säännöillä, unelmien keskellä

 


  

 

4 kommenttia:

 1. Kävinkin juuri eilen sopimassa Annen kanssa sun tupareista :) mulla on la ja su vp.

  VastaaPoista
 2. 10.2..siitä tulee mahtavaa..ehkä me otetaan se hotellikin...♥
  Loistavaa että tupareihinkin saadaan upea porukka koolle,enkä minäkään kyllä luovu kaikista valoista..nehän ovat talvivaloja,ei jouluvaloja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se järkevää ottaa huone ;), saadaan pitkitettyä fiilistä sit hotellilla vielä... Pian jo nähdään ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi :)