tiistai 27. tammikuuta 2015

Tähtenä katossa

Lauantaina on edessä asuntoni tupaantuliaiset (yhdet niistä), pienelle opiskelu-ystäväpiirilleni. Koti alkaa olla näköiseni, mutta ei toki kokonaan valmis. Sisustusmaku muuttuu aika ajoin ja se mikä näytti kivalle esim. viime vuosisadalla (!!), ei houkuttele välttämättä enää.

Itselleni tärkeintä on se, että viihdyn kodissani ja se, että se tosiaan on näköiseni sekä yksilöllinen. Vaikka sisustuslehdet ovat täynnä upeita koteja, en halua lähteä kopioimaan niitä, vaan teen sisustuspäätökseni oman sydämeni ja tunteen mukaan.

Viime viikon shoppailukierroksella yksi ostoslistalla oleva tuote oli valaisin keittiöön sekä tuunauslistalla tähtivalaisimen teko olohuoneeseen. Välillä aika idean ja toteutuksen välillä on pitkä. Tammikuussa 2014 tekemäni löytö Hannas:ista päätyi vihdoin ja viimein ideoimaani paikkaan (postaus löydöstä täällä). Jo vanhassa asunnossani ollut heinäseipääni sai uuden tehtävän. Ennen katossa roikkunut seiväs sai jäädä nurkkaan pystyyn, pitämään seuraa Marialle ja Joosefille. Mietin hetken, mitä tehdä seipään kanssa, kunnes keksin käyttää myös sitä valaisemiseen. Roikkavalaisin löytyi Clas Ohlsonilta.   
Valaisimien osto on aina ollut minulle haasteellista ja ensin ajattelin, että minun pitää metsästää mieleistä valaisinta kirppiksiltä, mutta käynti sisustusliike Deconellassa sai mieleni muuttumaan. Liikkeestä löytyi kokoelma upeita valaisimia makuuni. Keittiö sai lampun täältä ja se sopii paikalleen loistavasti.
Mikä tärkeintä, valaistus hoitui hyvin pienellä budjetilla ja kun vielä asennusapuun sain runoilevan sähkömiehen, niin en voisi olla tyytyväisempi. Pian juhlitaan!


2 kommenttia:

  1. Hienoa päästä näkemään valaisimet livenä,vaikka hyvältä näyttää kuvissa jo!Itse olen hulluna valaisimiin ja mitä erikoisempi sen parempi..kaikkeen vaan ei myyjän palkka riitä.. Kesti vuosia tajuta ettei kotia sisusteta vieraille vaan itselle ja tänä päivänä onkin niin että meillä on sellasta kun on ja jos ei miellytä ei ole pakko katsella :D Neliöitä saisi kyllä olla enemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tulla joskus teille katsomaan sinun sisustustyyliäsi :D. Mutta sitä ennen... täällä odottelen jo kuumeisesti... muutama päivä vielä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)