maanantai 26. tammikuuta 2015

Minustako (himo) shoppaaja?

En ole ikinä ollut innokas shoppailija, eikä minusta totta puhuen ikinä sellaista tulekaan, mutta viime viikolla kävin ostoksilla jopa kahteen otteeseen :). Yleensä käyn shoppailemassa vain, jos minulla on tarvetta jollekin esineelle/tuotteelle.

Minua ahdistaa ostoskeskuksien hälinä ja ihmispaljous - jo yksikin päivä esim. kotikaupungissani Helsingissä saa minut sekoamaan. Siksi olinkin iloisesti yllättynyt,  saadessani olla keskellä viikkoa Porin Puuvillassa, ihanan rauhallisessa tunnelmassa. Asiakkaita oli harvakseltaan ja pistäydyin useammassakin liikkeessä. Lauantaina olikin sitten vilkkaampaa, käydessämme mieheni kanssa pyörähtämässä Puuvillassa uudelleen. 

Harmittaa, kun en ottanut kuvia upeasta vanhaan puuvillatehtaastaaseen remontoidusta ostosparatiisista. Vaikka moni on valittanut, ettei uudessa kauppakeskuksessa ole mitään yllättävää, itse pidin todella paljon keskuksen tunnelmasta. Vanhat, rouheat rakennukset loivat oman, täysin uniikin ja kauniin miljöönsä. Taisinkin ihailla enemmän kauppakeskuksen ulkokuoria, kuin liikkeiden valikoimaa. 

Yksi liike Puuvillassa oli minulle ylitse muiden, nimittäin IndiskaIndiskan tuotevalikoima ja syötävän upeat värit ovat aina vedonneet minuun. Vaikka yleensä pitäydyn lähinnä yksivärisissä tuotteissa, en voi olla ihailematta Indiskan upeaa värikylläisyyttä ja kauniita kuvioita. 
Liike, johon myös rakastuin, on Porin Herralahdessa sijaitseva Sisustus Deconella. En voinut kuin huokailla kierrellessäni liikettä, josta löytyi toinen toistaan upeampia tuotteita ja ideoita sisustukseen. Täältä ostin mm. valaisimen keittiöön, josta lisää seuraavassa postauksessa. 

Onneksi rahatilanne ja kodin neliöt eivät anna myöden shoppailla useammin/enemmän. Tähänhän voisi jopa tottua ;)
4 kommenttia:

 1. Aika paljo turkoosin sinistä näkyy kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasinkin tekstiin lisätä, että taitaa mun lempparivärit näkyä aika selvästi :D

   Poista
 2. Oi,kun näyttää hyvältä,en ole vielä Puuvillaan kerjennyt,mutta toivottavasti piakkoin.. Itsekin olen alkanut tykkäämään turkoosista..lieneekö ystäväni ansiota?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä noi lempivärit, mulla oli ennen vihreä kausi ja nyt mennään sekoituksella, kun löytyy niin vihreää kuin turkoosiakin :). Puuvilla on tosiaan mielenkiintoinen paikka, nimenomaan ulkokuorensa takia.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)