Small Grey Outline Pointer -->

perjantai 30. tammikuuta 2015

Visuaalisesti herättelevä

Mietin tovin otsikkoa postaukselleni, sillä kyseessähän on visuaalisuus? Se, mikä mielestämme on kaunista katseltavaa, mikä herättää mielenkiinnon ja saa meidät tuntemaan. 

Facebookissa on jo jonkin aikaa pyörinyt miesihannehaaste-tehtävä. Viiden päivän ajan tulee postata viisi eri miesihannetta ja aina haastaa joku samaan tehtävään. Vihdoin ja viimein sain haasteen myös itselleni. Halusin koota nämä ihannemiehet myös blogiini - ja tosiaan, ihan vain visuaalisessa mielessä ;)

1/5

Ryan Gosling

Tyyppi sai minut ensi kerran sekaisin roolisuorituksellaan elokuvassa: Hölmö hullu rakkaus. Itse elokuvakin on todella viihdyttävä, jonka voi katsoa useaan otteeseen kyllästymättä. Enkä taida kyllästyä myöskään Ryaniin...





Kurkkaa lisää ja kerro omat suosikkisi


2/5

Travis Fimmel

Travis kuuluu suosikkeihini johtuen tietenkin roolistaan Ragnarina, sarjassa Viikingit. Olenkin ostanut miehelleni itselleni molemmat saatavissa olevat kaudet sarjasta ja odotan(odotamme) kuumeisesti kolmatta kautta. Ei voi mitään, olen myyty...





























3/5

Jason Momoa

Ilmeisestikin tietty alkukantaisuus saa pääni pyörälle, sillä myöskin Jason Momoa roolissaan Khal Drogona, sarjassa Game of Thrones, vetoaa minuun. Toki kyseinen mies näyttää ihan ok:lta omana itsenäänkin ;)























4/5

Antti Reini

Tällä listalla ainoa suomalainen mies. Antti vain paranee iän myötä - siis edelleen ihan vain visuaalisesti katsottuna. 



5/5

Mads Mikkelsen, Charlie Hunnam ja Idris Elba

Viides miesihanne olikin vaikea, sillä oikeasti jouduin miettimään vastausta pitkään. Ja koska päätös oli vaikea 5.sijan jakaa kolme visuaalisesti herättelevää komistusta. Valitse nyt näistä?!







































Ketkä ovat sinun 5 ihannemiestäsi tai miksei naistakin?


3 kommenttia:

  1. Olipas kivaa piristystä tähän perjantai alkuiltaan...kiitos♥ Upeita miehiä!Mulla on niin huono nimimuisti ja haeskelin näyttelijöitä,mutta ilmeisesti muutkin olisivat käyneet;) anyway..top 5 miesnäyttelijäkomistukset ovat:1. Jared Leto 2. Charlie Hunnam 3. Chris Hemsworth 4. Travis Fimmel 5. Mikko Nousiainen...taidankin pistää heidät kuvien kera omaan postaukseen;D Huomiseen,ystävä-rakas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kaikki miehet käy - tietenki :D. Kiva, että postaus piristi, se oli tarkoituskin. Huomenna sitten fiilistellään!

      Poista
  2. Ja meillä näytti olevan listassa 2 samaa nimeä..eri järjestyksessä vain ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)