Small Grey Outline Pointer -->

maanantai 20. heinäkuuta 2020

Hetki kauneudelle

Rakastan kauneutta, persoonallisuutta, rauhaa ja rakkautta. Niitä kaikkea ja vähän enemmänkin tarjosi Vanha Pappila Hetki, Ähtärissä. 

Yli 130-vuotias rakennus muuntautui taitavissa käsissä ja suurella sydämellä uniikiksi majoituskohteeksi viime vuonna. Vaikka viikonlopun matkamme pääkohde olikin Ähtärin eläintarha, niin itselleni suurin nautinto löytyi ihanan viipyilevästä Hetkestä. Vanha Pappila ja sen omistajapariskunta ottivat meidät vastaan avosylin ja tarjosivat unohtumattoman elämyksen. Kiitos.


Arvostan suuresti sitä, että kaiken kiireen keskelläkin, asiakkaat otetaan huomioon ja heille annetaan aikaa. Aamulla tavatessamme omistajapariskunnan, oli heti selvää, että he pyörittävät Pappilaa täydellä sydämellä. Jokainen asiakas otettiin lämmöllä vastaan ja heidän kanssaan jaettiin tarinoita.

Pienet yksityiskohdat ja henkilökohtaiset huomioimiset ovat niitä asioita jotka antavat palvelulle paljon, paljon plussia. Ne ovat asioita, joiden ansiosta kohteeseen tullaan aina uudelleen ja palvelua suositellaan ystäville. Asioita, joista jokaisen asiakaspalvelijan tulisi ottaa oppia.


Hetkessä on 9 huonetta - jokainen ihanan persoonallisia rauhan tyyssijoja. Meillä oli kaksi erillistä huonetta, Kulkurin kulma ja Pikku Kappeli. 


Kulkurin kulma


Pikku Kappeli

Osa huoneista on 2 hengelle, osa 2-4 hengen huoneita. Löytäessäni tämän upean majoituskohteen, olin varaamassa 4-hengen Romanssi-huonetta, mutta se oli jo buukattuna. Olin kuitenkin äärimmäisen tyytyväinen huoneisiimme, varsinkin kun näin nuoret saivat oman huoneensa ja rauhansa. 

Romanssi

Aamupala oli yksi parhaimmista koskaan - saimme nauttia myöhäisen aamiaisen lähes keskenämme, kauneuden keskellä. Niin nautinnollista.Hetkestä löytyy myös kahvila ja puoti (koronan takia tuotteita oli vähemmän, kuin normaalisti), joissa molemmissa tuotteet ovat tarkkaan harkittuja ja tietenkin persoonallisia, sekä kauniita. 


Itse ostin Nenni & Friends:n ihanan julisteen (jääkaapin oveen, hih hih), sekä jääkaappimagneetin. 


Vanha Pappila Hetki on kokonaisuudessaan mitä upein paikka, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Näin visualistina löysin joka katseella kauneutta ja se lämpö, sekä rauha, mikä oli läsnä joka hetki, oli lähes käsin kosketeltavaa. 

Hetken sijainti on yllättäen keskustassa, mutta kuitenkin omassa rauhassaan järven rannalla. Puitteet ovat siis todellakin kohdallaan. Lämpimät suosittelut Hetkelle ja sanaton toive siitä, että vielä joskus saan avata Vanhan Pappilan oven uudelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)