tiistai 1. heinäkuuta 2014

4 päivää avajaisiin

Vain 4 päivää avajaisiin... Paniikki alkaa iskeä takaraivoon ja jännitys vatsanpohjaan. Onneksi (?) tekemistä riittää niin, että ei ehdi jäädä panikoimaan paikoilleen :D

Taideseinämät on rakennettu ja maalattu, myyntipöydät öljytään tänään ja pikkasen takstaillaan (heh heh). Myymäläkylttiä varten hain eilen puisia kirjaimia Alastarolta, kaunis kiitos Pauliinalle :)

 


Myyjien, taiteilijoiden ja ohjelmien etsimisessä/järjestelemisessä on aikaa kulunut niin paljon, että varsinaiseen myymälän visuaaliseen ilmeeseen ei ole jäänyt tarpeeksi aikaa, mikä vähän harmittaa. Kalustus tulee olemaan vanhaa, kierrätettyä ja itse nikkaroitua. Mikä tietysti sopiikin Pop Up-ideaan ja miljööseen. Vähän pelottaa tuleeko esillelaitosta sekametelisoppa, mutta näillä mennään.

Myös markkinointi on jäänyt vähäiselle, juuri ajallisten rajoitteiden takia. Siksi turvaudunkin teihin lukijat - jakakaa tietoa ystävillenne ja tuttavillenne sekä tulkaa itsekin paikalle - KIITOS :D. 

Myymälä on tosiaan jo lähes täynnä kädentaitajia ja/tai heidän tuotteitaan sekä jokaisella viikolla on taiteilijan taidemyyntinäyttely, yhteensä myymälässä siis 4 eri taiteilijaa. Edelleen kaipaan mukaan iltatoreille myyjiä/esittelijöitä! 

Kahvila Kyöpelissä on myynnissä uskomattoman upeita Tarja Luhdan Ruukin Ratas-koruja ja pakkohan niitä oli saada itsellekin. Kun kerran toimin ihanassa Ruukinpuistossa  
 

3 kommenttia:

 1. Lauantaina nähdään lopputulos,odotan innolla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään, huomenna tai siis itse asiassa tänään vielä muutama projekti :)

   Poista
 2. Ihan innolla tulen perjantaina paikanpäälle katsomaan myymälääsi. Ja iso urakka on varmaankin onnistunut, koska yhteenveto blokin sivuista sen jo kertoo.
  t.Hannele Männistö

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)