tiistai 8. heinäkuuta 2014

Avajaistunnelmia

Lauantaina avautui vihdoin Aistiunelmaa Pop Up-myymäläni, Ruukinpuiston kauniiseen miljööseen. Tallinmäki täyttyi ihanista ja aurinkoisista myyjistä sään ollessa mitä parhain. Avajaistapahtuman juonsi Juha Kulmala, joka nähdään vielä tämän viikon ajan Tuiskulan kesäteatterilla Juuret-näytelmässä. Sen verran upeasti Juha hoiti tehtävänsä, välillä jopa itse laulaen, että liput teatteriin on itsellä varattunaLisää avajaistunnelmia...
 


Väkeä riitti pitkin päivää ja tunnelma oli loistava. Kiitos edelleen kaikille tapahtumaan osallistuneille. Päivän ohjelman aloitti Mirkka Liesmäki upealla laulullaan. Mirkan bändi Villa Rose esiintyi lauantaina myös Ruisrockissa. Ihan mahtavaa.

Äänentoistolaitteet paikalle tuonut Juha Sainio innostui itsekin esiintymään iloksemme - kiitos Juha.
Avajaisissa palkittiin Ruukinpuiston nimikkoleivoskilpailun parhaimmat ja voiton vei Veera Filppula leivoksellaan Patruunan Pahe. Patruunan Pahe oli myynnissä Kahvila Kyöpelissä ja sitä myytiinkin päivän aikana paljon. Palkittujen leivoksien ohjeet ja kuvat ovat esillä myymälässä.


Pyhäjärvi-Teatteri esitti päivän aikana katkelmia tulevasta kesän näytelmästään Teuvo ja Paperitaivas. Näytelmän ensi-ilta on 24.7.Eniten huomiota taisi kerätä kuitenkin Lukas Mikkosen piirroksen pohjalta syntynyt maskotti, Pyhky, Pyhäjärven hirviö. Kaikki maskottikilpailuun osallistuneet työt ovat esillä myymälässä. Myymälästä voi myös hakea itselleen Pyhky-tarran.Satasirkus esitti sosiaalista sirkusta ja järjesti lapsille sekä lapsenmielisille sirkustelupolun eri pisteineen. Satasirkus on paikalla myös 17.7 ja 24.7 iltatorien yhteydessä. Tero Elomaa, Billy Horne ja Aira Laukkanen tahdittivat tapahtumaa kansanmusiikillaan. 


Euran Naisvoimistelijat esittivät vauhdikkaan tanssin kahteen otteeseen eri kokoonpanoilla. Loistavaa tytöt :)Ennen opastettua Alvar Aalto-kierrosta Ritva Sulonen Alasatakunnan Oppaista kertoi Ruukinpuiston historiasta. Alueen historia on täynnä tarinoita ja niihin limittyvät kivasti Patruunan Pahe-leivos sekä Pyhky Pyhäjärven hirviö. Alue on todellakin kehittämisen arvoinen.

Ulkotorilla oli mm. seppä Kristian von Pfaler sekä kädentaitajia toripöytineen. 


 

 
 
Myymälä on auki 2.8 asti. Esillä vaihtuva valikoima taidetta sekä kädentaitajien tuotteita. Tervetuloa  

4 kommenttia:

 1. Pyhky on ihana,ja pahe oli todella hyvää..kuva Kirsistä ja minusta kertookin kaiken tunnelmasta..hauskaa oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva teistä kertoo ihan kaiken oleellisen päivästä :D. Kiitos rakkaat

   Poista
 2. Ja kovana Gösta fanina haluan kyllä mennä katsomaan tuon Pyhäjärvi-teatterin näytelmän :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)