tiistai 29. heinäkuuta 2014

Viimeinen viikko

Aika on mennyt kuin siivillä ja viimeinen viikko Aistiunelmaa Pop Up- myymälän aukioloaikaa on käsillä. Ikävä varmasti jää ja hetken kestää tottua "tekemättömyyteen". Onneksi edessä on heti sunnuntaina matka tyttöjen ja pojanpojan kanssa Tykkimäelle. Ja toki suunnittelemista ja järjestämistä riittää tulevissa tapahtumissa, mm. Amazing Eura Race 2:n parissa... Sarjassaan ensimmäisen Amazing Eura Race:n tunnelmia pääset kurkistamaan tästä.

Yksi myymälän parhaimmista puolista on ollut se, kuinka se muuttaa muotoaan joka viikko, kädentaitajien ja taiteilijoiden vaihtuessa. En voi lakata ihailemasta uskomatonta luovuuden ja osaamisen määrää. Sitä kaikkea kauneutta, taitoa ja aistien unelmaa. Mieletöntä :DMuistissani on vielä tuoreena se, kuinka alussa etsin epätoivoisesti kädentaitajia myymälään. Maarit Ailio oli yksi ensimmäisiä taitajia, keneen otin yhteyttä. Kylmät väreet kulkivat selkäpiitäni pitkin, kun kuulin, että Maarit oli ottanut "etsintäkuulutukseni" itselleen ja päättänyt tiedustella myös asiasta.


Tämän viikon taiteilija, Annette Juusela puolestaan soitti minulle ennen myymälän avaamista kiittääkseen minua tekemästäni valtavasta työstä. Olin moisesta kiitoksesta aivan hämilläni, mutta sydämeni oli pakahtua kohdatessani niin ihanan, aidon ja sydämellisen ihmisen. Onneksi tulin kysyneeksi Annettea pitämään näyttelyä, sillä nyt saan ihailla hänen upeita töitään koko viikon. Esillä myös Annetten isän, Vesa Juuselan teoksia. Tulkaa tekin ihailemaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)