perjantai 18. heinäkuuta 2014

Esillepanoja

Mukavien myymäläpäivien keskellä on välillä päässyt unohtumaan itse tarkoitus, eli näyttötutkinnon suorittaminen. Aika pitkällehän tutkinnon perusteet tulevat näytetyksi työskentelyn ohessa, mutta muutama seikka on tietysti hyvä huomioida...

Visualistiksihan tässä opiskellaan, joten esillepanot ovat tärkeässä roolissa. Pääsääntöisesti myyjät itse huolehtivat tuotteidensa esillelaitoista, mutta olen itsekin päässyt toteuttamaan muutaman. Kuten moni lukijani tietää, usein mietin esillepanot ja tekemiseni tarinoiden pohjalta. Hippapuvun tuotteet ovatkin esillä hieman eri tavalla. Millainen tarina sinun mielestäsi on tämän toteutuksen takana? 


Lisää kuvia...

 


Design Arja Aallon tuotteiden pöytäesillepano on myös käsialaani, tosin rekvisiitta on Arjan omaa. Kuvassa näkyy myös toteuttamani heinäseiväsnaulakko. Upeita tuotteita, vai mitä?

 

Lusikkasormus

Miesystäväni navetan ylisiltä löytämäni seinäkaappi löysi paikkansa uskomattoman upeiden Mirja Leppäsen minituotteiden kodiksi. Tummasävyisen kaapin pohjalle laitoin valkoista paperia selkeyttämään esillepanoa ja takaseiniin netistä löytämiäni ihania kuvia. Valaistus vielä kohdalleen ja lopputuloksen näette kuvista. Uskomattomia miniatyyritaideteoksia, vai mitä?
Vanhin tyttäreni lähetti Mikkelistä asti tekemiään sormusneulatyynyjä sekä pyyhenipsuja (ovat muuten kauniita ja tosi käytännöllisiä). Löysin Hiirijärven suulikirppikseltä upean haravan pään ja tiesin, ettö sille tulee vielä käyttöä ja tähän tarkoitukseen se olikin aivan loistava :)

Kuvat eivät tietenkään tee oikeutta näille upeille tuotteille, joten tulehan poikkeamaan myymälässä. Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää,ja täytyy tulla taas pian poikkeamaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)